1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Skannaa Office -asiakirjaksi ja helpota arkeasi

Skannaa Office -asiakirjaksi ja helpota arkeasi

Useissa Brother skannereissa ja monitoimitulostimissa on kätevä toiminto, jolla voit skannata asiakirjasi ja muokata sitä sen jälkeen Microsoft Excel, Word tai PowerPoint -ohjelmilla. Tarkoittaen sitä, että voit tehdä haluamasi muutokset juuri skannaamaasi asiakirjaan  valitsemassasi Office-ohjelmassa, eikä sinun tarvitse luoda uutta asiakirjaa.

Skannaus Excel-tiedostoksi
Laskut, hinnastot tai muut paljon numeroita sisältävät asiakirjat on nyt helppo käsitellä. Voit muuttaa PDF-asiakirjan Excel-tiedostoksi "Scan to Office" -toimintoa hyödyntäen ja saat muokattavan Excel-tiedoston sähköpostiisi. Helppoa, nopeaa ja tehokasta. Monet tilintarkastajat, kirjanpitäjät ja muut numeroiden kanssa työskentelevät ammattilaiset käyttävätkin jo tätä Brotherin tarjoamaa skannaustoimintoa ja säästävät aikaa.

Tekstin ja kuvan muokkaus
"Scan to Office" -toiminnolla voit skannata kirjeitä, artikkeleita tai mitä tahansa muuta tekstiä sisältäviä asiakirjoja Word-muotoon. Voit skannata asiakirjoja myös PowerPointiksi ja muokata esitystä jälkikäteen.
Jos skannaamasi asiakirja sisältää kuvia, tallentuvat kuvat automaattisesti JPEG-muodossa, joten niiden vaihtaminen tai poistaminen uudesta asiakirjasta sujuu helposti.

Miten "Scan to Office" -toiminto toimii?
• Aseta asiakirja skanneriin
• Valitse "Scan for Office” -toiminto
• Valitse ”Excel", "Word" tai "PowerPoint"
• Syötä sähköpostiosoitteesi (tarvitaan ensimmäisellä kerralla)
• Avaa sähköpostisi

Skannatut sivut siirtyvät Brother pilvipalveluun ja teksti muuttuu muokattavaksi Office-tiedostoksi. Tämän jälkeen käyttäjä saa tiedoston sähköpostin liitteenä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen - valmiina muokattavaksi.

Mitä toiminto maksaa?
Brother tarjoaa toiminnon asiakkailleen veloituksetta. Ainut sijoitus joka sinulta vaaditaan, on Brother skannerin tai monitoimitulostimen hankinta.
Scan to office - Brother