1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother lanseerasi edulliset ADS-2400N ja ADS-2800W skannerit

Brother lanseerasi edulliset ADS-2400N ja ADS-2800W skannerit

Brotherin ADS-2400N ja ADS-2800W on suunniteltu erityisesti pieniin ja keskisuuriin toimistoihin, jotka skannaavat päivittäin erilaisia asiakirjoja. Uutuusskannereiden pääasiallinen ero on niiden verkkoon liitettävyydessä: ADS-2400N toimii kiinteässä verkossa ja ADS-2800W puolestaan myös langattomasti. Molemmilla laitteilla voi skannata jopa 30 sivun minuuttivauhtia.

Vaikka paperittomien toimistojen tuloa on spekuloitu jo yli 20 vuotta, todellisuus on kuitenkin toinen: paperia käytetään edelleen paljon toimistoissa. Skannereita puolestaan tarvitaan fyysisten asiakirjojen ja kuvien digitointiin. Skannereita käytetään enenevässä määrin toimistoissa, varastoissa ja vastaanotoissa, joissa nopeilla skannereilla on merkitystä.

Brotherin uudet edulliset, mutta suorituskykyiset ADS-2400N ja ADS-2800W työpöytäskannerit sopivat erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Skannerit soveltuvat niin yksityisen kuin julkisen sektorin tarpeisiin.

Edullinen ja kompakti ADS-2400N skanneri
Brother ADS-2400N on pienikokoinen, mutta kestävä skanneri, joka sopii käytettäväksi monenlaiseen toimistoon. Skannerissa on vakiona kiinteä verkkoyhteys, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron.

Helppokäyttöinen skanneri skannaa jopa 30 sivun minuuttivauhtia. Skannerissa on vakiona 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite. Verkkoskanneri sopii hyvin työryhmäskanneriksi pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, sillä laite on helppo jakaa eri käyttäjien, ryhmien tai osastojen kesken.

Brotherin ADS-2400N skannerilla voi skannata erityyppisiä asiakirjoja: ohutta ja paksua paperia (40−413 g) ja myös kohokuvioituja muovi- ja henkilökortteja.

Edistyksellisempi ADS-2800W skanneri vaativaan makuun
Brotherin ADS-2800W skannerissa on muuten samat ominaisuudet kuin ADS-2400N:ssa, mutta laitteessa on lisäksi suuri 9,3 cm kosketusnäyttö.

ADS-2800W verkkoskanneri voidaan yhdistää niin langattomaan kuin kiinteään verkkoon. Laitteessa on vakiona gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, USB 2.0 -liitäntä ja WiFi-yhteys.

Kaikki alkuvuodesta 2016 lanseeratut Brotherin skannerit ovat mobiiliyhteensopivia: voit skannata asiakirjoja kätevästi älypuhelimeen tai tabletille. Brotherin ilmainen iPrint&Scan -appsi tukee skannausta Applen iPhoneen/iPadiin tai Android-mobiililaitteellesi.

Tämän lisäksi Brother ADS-2800W skannaa asiakirjasi tai kuvasi suoraan sähköpostin liitteeksi, Microsoft Officeen tai suosittuihin pilvipalveluihin, kuten Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive, Evernote tai OneNote.


Brother ADS-2800W skanneri tarjoaa sekä kiinteän että langattoman verkkoyhteyden lisäten tehokkuutta ja joustavuutta.