1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother on lanseerannut skannerimalliston vaativille käyttäjille

Brother on lanseerannut skannerimalliston vaativille käyttäjille

Brother lanseerasi alkuvuodesta 2016 uuden työpöytäskannerimalliston, joka on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan. ADS-skannerit on suunniteltu kovaan käyttöön pieniin ja keskisuuriin toimistoihin. Brother ADS-3000N on valmistajan markkinoille tuoma skanneri, jonka skannausnopeus on 50 sivua minuutissa. Skanneri sisältää erittäin nopean USB 3.0 -yhteyden sekä kiinteän verkkoliitännän.

Tulostimistaan tuttu Brother on vahva tekijä myös skannerimarkkinoilla. Brother vahvisti asemiaan lanseeraamalla neljä uutta keskihintaluokan työpöytäskanneria. Skannerit on suunnattu pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, joissa skannataan niin useampisivuisia asiakirjoja kuin kuvia digitaalisen arkistoimisen ollessa arkipäivää. Skannaaminen on yleistä esimerkiksi taloushallinnossa, vastaanotoissa, kiireisissä varastoissa tai hallinnollisissa elimissä.

Skanneri suoriutuu suurista skannausvolyymeistä

Brother ADS-3000N on luotettava ja nopea skanneri, joka taipuu vaativiinkin skannaustöihin. Tehokas laite skannaa jopa 50 sivua minuutissa ja siinä voi käyttää eri asiakirjatyyppejä aina 40−413 grammaisten papereiden välillä. Skanneri skannaa vaivatta myös enimmillään 1,4 mm paksuja muovikortteja, mikä mahdollistaa esimerkiksi henkilökorttien skannaamisen.

Brother ADS-3000N skanneri toimii kiinteässä verkossa tai laitteeseen sisältyvän erittäin nopean USB 3.0 -yhteyden kautta niin läppäreiltä kuin pöytätietokoneilta. Tehokas ja nopea skanneri soveltuu jopa 5000 sivun päivittäiseen skannaukseen. ADS-3000N verkkoskannerilla voi skannata asiakirjat suoraan moniin eri laitteisiin, mikä helpottaa ja sujuvoittaa toimistojen arkea. Verkkotoiminnot eivät myöskään vaadi ohjelmiston asentamista, mikä lisää tehokkuutta ja säästää asennuksen vaivan.

Brother on ympäristötietoisen valinta, sillä kaikki Brotherin tulostimet, monitoimilaitteet, faksit ja skannerit kuluttavat vähän energiaa. Skannerille on myönnetty Energy Star -ympäristömerkki.


Brother ADS-3000N