1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brotherin ADS-3600W skanneri täyttää kaikki kompaktille työpöytäskannerille asetettavat vaatimukset

Brotherin ADS-3600W skanneri täyttää kaikki kompaktille työpöytäskannerille asetettavat vaatimukset

ADS-3600W skanneri on Brotherin uuden työpöytäskannerimalliston lippulaivamalli. ADS-3600W skanneri sopii pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, sillä laite on kestävä ja sen skannausnopeus on peräti 50 sivua minuutissa.

Brother on laajentanut skannerivalikoimaansa viime aikoina merkittävästi lanseeraamalla uusia ADS-työpöytäskannereita. Brotherin uudet skannerit sopivat hintansa ja suorituskykynsä puolesta erityisesti pieniin ja keskisuuriin toimistoihin niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Skannereita on saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan.

Kestävä ja monipuolinen skanneri
ADS-3600W skannerissa on muiden Brotherin uutuusskannereiden tapaan jykevä runko ja kestävä mekaniikka. ADS-3600W on suunniteltu päivittäiseen käyttöön: skanneri pystyy käsittelemään jopa 5000 sivua päivittäin.

ADS-3600W on suorituskykyinen, mutta kooltaan pieni skanneri, jossa on useita käytännöllisiä toimintoja ja ominaisuuksia, joiden ansiosta skannerin käyttö on helppoa ja nopeaa. Skannerissa on 9,3 cm leveä värillinen LCD-kosketusnäyttö, josta on helppo aloittaa skannaaminen. Laitteessa on 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite, ja kaksipuolinen skannaus vakiona.

Kosketusnäytön painikkeet voidaan ohjelmoida skannaamaan suoraan haluttuihin kohteisiin, kuten FTP:lle tai verkkokansioon. Yhden painikkeen skannaus nopeuttaa päivittäisiä rutiineja ja varmistaa asiakirjojen skannautumisen oikeaan osoitteeseen.

Brotherin uutuusskanneri on suunniteltu käsittelemään erilaisia asiakirjatyyppejä: tavallista paperia, paksua paperia, henkilökortteja, muovikortteja ja käyntikortteja. Skanneri voidaan jakaa työryhmäkäyttöön, joten sillä voidaan skannata useisiin eri sijainteihin.

Brother ADS-3600W skannerin skannausnopeus on jopa 50 sivua minuutissa, ja laitteessa on monipuoliset verkkoyhteydet: kiinteä ja langaton verkkoyhteys sekä erittäin nopea USB 3.0 -liitäntä suoraan tietokoneeseesi.

Väriskanneri toimii moitteetta mobiilissa ympäristössä

Brotherin ADS-3600W on mobiiliyhteensopiva: voit skannata asiakirjoja kätevästi älypuhelimeen tai tabletille. Brotherin ilmainen iPrint&Scan -appsi tukee skannausta Applen iPhoneen/iPadiin tai Android-mobiililaitteellesi. Langaton NFC-tekniikka (Near Field Connection) mahdollistaa lisäksi skannauksen mihin tahansa mobiililaitteeseen, joka on NFC-yhteensopiva.

ADS-3600W asiakirjaskanneri tukee keskitettyä skannausta ja skannaa esimerkiksi sähköpostin liitteeksi, sähköpostipalvelimelle, tulostimiin, SharePoint®-palveluun, Microsoft Officeen, verkkoon ja moniin suosittuihin pilvipalveluihin. Olipa skannauskohde mikä tahansa, Brotherin edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet varmistavat, että skannaukset ovat laadultaan helppolukuisia, tarkkoja sekä aiempaa pienempiä.

Brotherin tuotteille ominaiseen tapaan ADS-3600W työpöytäskanneri on suunniteltu energiatehokkaaksi ja kierrätettäväksi.
Brother ADS-3600W skanneri