Brother Solutions interface BSI

Brother Solutions Interface avaa mahdollisuuksien maailman uusiin sovelluksiin

Kuvittele minkälaista asiakashyötyä pystyisit luomaan, jos kehittäisit uusia toimintoja asiakkaittesi skannereihin, tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, jotta niiden käyttöalue laajenisi.

Brother Solutions Interface (BSI) tarjoaa ohjelmistonkehittäjille mahdollisuuden luoda räätälöityjä ratkaisuja loppukäyttäjien tarpeisiin. BSI tarjoaa esimerkiksi ohjelmistonkehittäjille, maahantuojan tukitiimille ja ratkaisumyyjille mahdollisuuden kehittää uusia käyttömahdollisuuksia Brotherin laitteisiin.


BSI:n periaate

BSI on avoin rajapinta, jossa palvelinpohjaisilla sovelluksilla voidaan ohjata Brotherin laitteita suorittamaan haluttuja tehtäviä. Sovelluksia ohjataan Brother-laitteen ohjauspaneelista, josta lähtee käsky palvelimelle tiettyjen tehtävien suorittamiseksi.

Laitteiden sovellusaluetta voidaan BSI:n avulla laajentaa, kun laiteohjelmiston lisäksi laitteeseen voidaan liittää uusia ohjelmistokehittäjien rakentamia toiminnallisuuksia.

Esimerkiksi Web Connect on Brotherin kehittämä toiminto, jolla voi skannata suoraan pilvipalveluun tai tulostaa pilvipalvelusta. Tuettuja palveluja ovat esimerkiksi Google Drive ja OneDrive® Business.

BSI tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa samanlaisia yhteyksiä palveluihin, joita Brother ei tue, kuten esimerkiksi kirjanpito-ohjelmiin tai dokumentinhallintajärjestlmiin.

BSI on helppokäyttöinen

Yksi BSI:n suurista eduista on sen helppokäyttöisyys, erityisesti verrattuna kilpaileviin ratkaisuihin. Esimerkiksi BSI-sovellus skaalautuu dynaamisesti eri kokoisiin ohjauspaneeleihin, joten ohjelmasta ei tarvitse koodata eri versioita eri laitteille.

Sen lisäksi BSI tukee useita erilaisia Brother-laitteita, kuten perus-skannereita, mustavalko- ja värilasereita sekä mustesuihkutulostimia. Lisäksi BSI huolehtii vanhojen ja tulevien mallien yhteensopivuudesta. 

Kehitämme jatkuvasti uusia toimintoja BSI:hin. Viimeisen vuoden aikana olemme lisänneet kolme uutta toimintoa, joista saat ideoita BSI:n mahdollisuuksista:

BSI:n kolme kovaa

  • Skannaa omaan pilvipalveluun – kehittäjät voivat BSI:n avulla luoda oman sovelluksen, joka skannaa tiedoston ja lähettää sen mihin tahansa pilvipalveluun ilman VPN-yhteyttä. 

  • Tulosta omasta pilvipalvelusta – kehittäjät voivat BSI:n avulla luoda oman sovelluksen, joka tulostaa asiakirjoja halutusta pilvipalvelusta ilman VPN-yhteyttä. Esimerkiksi kirjanpito, dokumentinhallinta ja lomakkeet.  

  • Käytä viivakoodiskanneria – kehittäjät voivat luoda sovelluksen, joka lukee viivakoodiskannereista työnkulkuun vaikuttavaa tietoa esimerkiksi tunnistamista, valvontaa tai metatietoa varten.

Lisätietoja

Lisätietoja European Developer Centre BSI-sivustolta, missä on myös asiakkaiden lausuntoja ja jäseneksi rekisteröityminen.

 
BSI avaa mahdollisuuksien maailman uusiin sovelluksiin