Hauskaa tekemistä sadepäiviksi

Lomakausi on pian käsillä ja jokainen odottaa innolla pitkiä aurinkoisia päiviä ja lämmintä säätä. Suomen kesän tuntien se tarkoittaa myös kylmiä ja sateisia päiviä, jotka viettää mieluiten sisätiloissa. Sadepäivien varalle pitää siis keksiä inspiroivaa tekemistä.

Brother Creative Center tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle, materiaalit ovat helposti ladattavissa ja tulostettavissa.

Lapsille ja lapsenmielisille löytyy paljon erilaista tulostettavaa. Väritystehtäviä, helppoja tehtäväsivuja, kuten yksinkertaisia laskutehtäviä, kellonaikaharjoituksia, labyrinttejä, väritettäviä lippuja, muistipelejä, hauskoja eläimiä ja paljon muuta. Hieman vanhemmille lapsille löytyy heillekin tekemistä, kuten monia erilaisia paperintaittotehtäviä ja kauniita paperisia koristeita monina eri vaikeusasteina. Näistä uusimpia ovat paperiset lentokoneet, jotka lentävät hienosti sisätiloissa.

Aikuisille löytyy Sudoku ja Kakuro -tehtäviä, sekä Mandala-värityskuvia. Luovempia tehtäviä kaipaaville löytyy monimutkaisia paperintaittotehtäviä, jotka vaatiuvat taitoa ja näppäriä sormia. Mitä jos tekisit oman leikekirjasi ja skräppäisit lomakuvistasi hauskan ja persoonallisen muiston onnistuneesta lomasta.

Brother Creative Center tarjoaa ajanvietettä ja tekemistä, jos lomaasi sattuu pari sateista päivää. Vain mielikuvituksesi on rajana. Saat kaiken käyttöösi täysin ilmaiseksi - sinun tarvitsee vain ladata ja tulostaa.

Taittele paperista oma lennokkisi