1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherilta tarratulostinuutuus sähköalan ammattilaisille

Brotherilta tarratulostinuutuus sähköalan ammattilaisille

Tulostustekniikan asiantuntija Brother on tuonut markkinoille uuden sähköalan ammattilaisille suunnatun tarratulostimen. Sähköalalla tarvitaan tarratulostinta, jolla asennukset voidaan merkitä nopeasti ja turvallisesti, sekä varmistaa, että johtomerkinnät täyttävät alan standardien vaatimukset.

Sähkömiehille suunnattujen tarratulostimien valikoima laajenee nyt uudella PTE110VP tarratulostimella, joka sisältää sähköalan käyttämät turvallisuussymbolit. Helppokäyttöisessä tarratulostimessa on kaikkiaan 200 symbolia, sekä erilliset toimintopainikkeet kaapeleille, etupaneeleille, lippumerkintään ja numerointiin. QWERTY-näppäimistö tekee tekstin syöttämisestä nopeaa.

Väriltään oranssi tarratulostin ei helposti häviä ja sillä on helppo luoda sähköalalla vaadittavat merkinnät. Näin vaatimukset täyttyvät ja asennukset on helppo tunnistaa. PTE110VP tulostaa 3,5 - 12 mm leveille TZe-tarranauhoille, joita on saatavana useina eri väriyhdistelminä sekä tarramateriaaleina.

Voit itse valita tarrapituuden sen mukaan mitä olet merkitsemässä, kuten kaapelin läpimitan, pistorasian tai virtalähteen mukaan. PTE110VP tulostaa jopa 20 mm sekunnissa.

Teollisuuskäyttöön suunnatussa tarratulostimessa voidaan käyttää laminoitua vakiotarranauhaa, sekä karkeille pinnoille kestävää lujasti kiinnittyvää tarranauhaa, turvatarraa (joka jättää alustaansa jäljen jos se irrotetaan) sekä taipuisaa tarranauhaa kaapeleihin tai lippumerkintään, jolloin tarra kiinnittyy itseensä.

Kaikki laminoidut tarranauhat ovat läpäisseet vaativan testauksen ja kestävät äärilämpötiloja (-80°- 150°), kemikaaleja ja vettä.

Verkkolaitteella toimiva tarratulostin sopii erinomaisesti sähköalan merkintöjen luomiseen sekä monimutkaisiin kotona tarvittaviin merkintöihin.

Brother Finlandin tuotepäällikkö Sami Kivelä kertoo: "Selkeät merkinnät ovat oleellisia sähköalalla ja uusi PTE110VP tarratulostin on suunnattu juuri heille. Tarratulostinta on erittäin helppo käyttää. Tekstinsyöttö on nopeaa ja tarranauhojen taustapaperi on takaa halkaistu, jotta tarran kiinnittäminen on helppoa. Tarranauhavalikoimamme on laaja ja vastaa sähkömiesten käyttövaatimuksiin tarjoamalla turvallista, kestävää ja joustavaa merkintää mihin tahansa käyttökohteeseen."

Brother PTE110VP tarratulostimen verollinen hinta on 70 euroa. Hinta sisältää tarratulostimen, tarranauhan, verkkolaitteen ja laukun. 


Lisätiedot

Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi tai
Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi

PT-E110VP tarratulostin sähkömiehille