1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Tee joulustasi persoonallinen Brotherin avulla

Tee joulustasi persoonallinen Brotherin avulla

Jokainen luo joulutunnelmansa omalla tavallaan. Olipa kyseessä sitten lasten kanssa tehtävät koristelut taikkapa pöytäkorttien askartelu, joulutunnelma syntyy pienistä yksityiskohdista.

Kaupat kuitenkin pursuavat valmiita joulukortteja ja -koristeluita, pöytäkortteja sekä käärepapereita. Vaikka valinnan varaa on vaikka kuinka paljon, sesongit trendit vaikuttavat siihen, että koristeluiden valikoima näyttää samalta.

Brotherin P-touch CUBE- ja P-touch CUBE Plus -tarratulostimilla saat luotua jouluun henkilökohtaista tunnelmaa askarteluilla, koristeluilla ja kauniilla lahjapaketeilla. P-touch CUBE -tarratulostimella kuusenkoristeiden tekeminen ja lahjanauhojen luominen sujuu käden käänteessä ja persoonallinen ote on taattu. Laitteeseen voi käyttää perinteistä tarranauhaa sekä upeita satiininauhoja, esimerkiksi seuraaviin käyttökohteisiin:

Lahjat
Lahjoihin saa persoonallista otetta väreillä, viesteillä, muotoilulla ja koristeilla. Vain mielikuvitus on rajana.

Kortit
Kotitekoisen joulukortin lähettäminen on sydäntä lämmittävää. P-touch-tarratulostimella kortin tekeminen sujuu käden käänteessä. Kirjoita laitteeseen viestisi, tulosta ja liimaa tarra korttiisi. Persoonallista ja silti nopeaa.  

Koristelut
Tykkäätkö järjestää pikkujouluja tai muita juhlia? Merkkaa glögimukit kauniilla satiininauhalla ja teet vieraiden olon todella tervetulleeksi. Idea sopii hyödynnettäväksi myös joulunajan kattauksissa.

Eikä koristeluiden ja merkintöjen tarvitse rajoittua vaan joulunaikaan. P-Touch-tarratulostimilla nimikoit kätevästi lastenvaatteet ja -tavarat päiväkotiin ja kouluun, teet merkinnät omatekoisiin hilloihin tai muihin säilykkeisiin. Löydä oma tapasi tehdä merkintöjä.

Löytyisikö sinullekin sopiva P-touch-tarratulostin valikoimistamme?

Jeesaa joulupukkia, merkkaa joulusukkasi