1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Uudet asiakirjaskannerit fiksuin toiminnoin

Uudet asiakirjaskannerit fiksuin toiminnoin

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa työympäristössä tekniikka, jota voidaan käyttää kotona, toimistossa tai liikkeellä ollessa - on välttämättömyys.

Brotherin kaksi pienikokoista, kannettavaa skanneria ADS-1200 ja ADS-1700W auttavat työssään paljon liikkeellä olevia ihmisiä tehostamaan ajankäyttöä. Niiden avulla on helppo digitoida asiakirjoja, laskuja, kuitteja ja kuvia missä vain. Järjestelmällinen työskentelytapa asiakirjojen digitoimiseksi helpottaa asioiden löytymistä ja tietojen jakamista muiden kanssa.

Skannerit ovat kooltaan vain hieman A4-arkkia leveämpiä ja painoltaan vain 1,4 kg, joten ne kulkevat kevyesti mukana ja vievät vain vähän tilaa työpöydällä. ADS-1200-skannerin virtalähteenä toimii Micro-B USB 3.0 väylävirta, joten voit helposti käyttää sitä kannettavan tietokoneen lisälaitteena.

ADS-1200 lyhyesti:

Kompakti asiakirjaskanneri, joka voidaan kytkeä kannettavaan tietokoneeseen Micro-B USB 3.0 -liitännällä. 20 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite, jonka avulla jopa 2-puolisten asiakirjojen skannaaminen on nopeaa ja helppoa.

ADS-1700W:n tärkeimmät ominaisuudet:
7,1 cm värillinen kosketusnäyttö, jossa 20 pikavalintaa ja automaattinen skannauksen käynnistystoiminto. Voit myös hyödyntää iPrint&Scan-ohjelmistoa, jolloin omat valintasi näkyvät skannerin kosketusnäytöllä.

Langattoman verkkoyhteyden ansiosta voit skannata PDF:ksi, tiedostoon, sähköpostin liitteeksi, verkkokansioon, FTP/SFTP:lle ja USB-muistiin.

ADS-1700W tarjoaa mahdollisuuden rajata tiettyjen toimintojen käyttöoikeutta ja takaa siten henkilökohtaisten tai luottamuksellisten tietojen turvallisen tallennuksen.

ADS-1200 ja ADS-1700W skannereiden tarjoamat edut:
  • Nopea toiminta: 2-puolinen skannaus 25 arkkia minuutissa ja 20 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite.
  • Dokumentin optimointi: Parantaa skannauksen laatua ja luettavuutta esimerkiksi poistamalla rei’ittäjän reiät, säätämällä värisävyä ja korostamalla reunoja tai merkkejä.
  • Alan johtava Nuance Power PDF -skannausohjelmisto.
  • Oma muovikorttien syöttöpaikka.
  • Automaattista dokumentinsyöttölaitetta käyttäen voit skannata 2-puolisia asiakirjoja ja monisivuisia sopimuksia helposti.
Lisätiedot

Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094

Kooltaan kompaktit uudet asiakirjaskannerit