Lisätty ostoskoriin

Arvostatko hiljaista toimistoa?

Brotherin uusi mustavalkolasertulostinmallisto on hiirenhiljainen


Brother esittelee markkinoiden hiljaisimman malliston kompakteja mustavalkolaser- ja monitoimitulostimia, jotka on suunnattu kotitoimistoon, pienten yritysten tai työryhmien käyttöön. Mallistoon kuuluu 10 mallia erilaisiin tarpeisiin ja budjeteille.

Uudet tulostimet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja käyttäjäystävällisiä. Melutaso on 48 tai 49 dB mikä alittaa 50 dB raja-arvon, mikä American Department of Labourin mukaan on "hiljaisen toimiston" raja. Ne täyttävät kaikki ympäristöystävällisyyden kriteerit tehonkulutuksessa, värikasettikierrätyksessä, melutasossa ja kierrätettävyydessä.

Edullinen tulostus säästää myös paperia

Monet ovat huomanneet, että mustavalkoisten sivujen tulostukseen on edullisempaa käyttää mustavalkolasertulostimia. Brotherin uusi L2000-mustavalkolasertulostinmallisto vastaa asiakkaittemme tarpeeseen kustannustehokkaasta mustavalkotulostuksesta. Kaikissa L2000-sarjan malleissa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, jonka avulla myös paperin kulutus vähenee.

Mallistossa on neljä tulostinta ja kuusi monitoimilaitetta, joissa on myös skannaus- ja kopiointitoiminnot - joissakin on myös faksi. Mallistosta löytyy kaikille sopiva mustavalkolasertulostin kaikille, käyttäjän tarpeiden ja budjetin mukaisesti. Tulostuskustannukset voivat jopa laskea, kun käytössä on oikein mitoitettu laite.

Pilviyhteydet helpottavat dokumenttien hallintaaUseimmat tulostimet tukevat Brotherin ilmaista iPrint&Scan-appsia, jolla voit tulostaa ja skannata iPhone/iPad- tai Android-älypuhelimilla ja tableteilla. Voit tulostaa myös suoraan internetistä Apple AirPrint- tai Google Cloud Print -palveluista.

Sarjan suurimmat mallit MFC-L2730DW ja MFC-L2750DW tukevat Brotherin Web Connect -tekniikkaa. Sillä tulostin voi ottaa suoraan yhteyttä pilvipalveluihin, kuten Microsoft OneDrive ja OneNote, Dropbox, Evernote tai Google Drive, jolloin voit skannata suoraan pilveen tai tulostaa käyttämästäsi pilvipalvelusta.

Kompakti laite sopii sisustukseen

Uudet Brother-tulostimet ovat käyttäjäystävällisiä ja pienikokoisia, joten ne on helppo sijoittaa toimistotilaan tai työhuoneeseen. Tulostimien ulkomitat ovat 411 x 398 x 272 mm. Monitoimilaitteet ovat vähän suurempia koska niissä on myös muita toimintoja, joten ulkomitat ovat 410 x 399 x 319 mm.

Mallista riippuen suurin tulostusnopeus joko 30 tai 34 sivua minuutissa ja aloitusvärikasetilla voi tulostaa joko 700 tai 1200 sivua.

Laitteilla on myönnetty pohjoismainen Joutsenmerkki, saksalainen Blue Angel ja kansainvälinen Energy Star -ympäristömerkit.

 

Mustavalkotulostinten lisätiedot

Brother HL-2310D USB-liitäntä, 32 Mt, nopeus 30 sivua minuutissa, 250 arkin paperikasetti, aloitusvärikasetti 700 sivulle.

Brother HL-2350DW vakiona langaton verkkoliitäntä ja 64 Mt.

Brother HL-2370DN nopeus 34 sivua minuutissa, vakiona USB-liitäntä ja kiinteä verkkoliitäntä, PCL6 ja PostScript -emuloinnit.

Brother HL-L2375DW on tulostimien huippumalli, joka tulostaa aloitusvärikasetilla 1200 sivua, vakiona USB-liitäntä, kiinteä ja langaton verkkoliitäntä.

 

Monitoimilaitteiden tuotekuvaukset

Brother DCP-L2510D on monitoimilaite joka tulostaa ja kopioi mustavalkoisena ja skannaa myös väreissä. Muistia on 64 Mt, vakiona USB-liitäntä, tulostusnopeus 30 sivua minuutissa.

Brother DCP-L2530DW on muuten samanlainen laite kuin DCP-L2510D, mutta siinä on myös langaton verkkoliitäntä.

Brother DCP-L2550DN nopeus 34 sivua minuutissa. Muistia 128 Mt, automaattinen dokumentinsyöttölaite, USB- ja kiinteä verkkoliitäntä. Aloitusvärikasetilla tulostaa peräti 1200 sivua.

Brother MFC-L2710DW monitoimilaite tulostaa, skannaa, kopioi ja faksaa. Tulostusnopeus on 30 sivua minuutissa, mukana automaattinen dokumentinsyöttölaite, vakiona USB-liitäntä, kiinteä ja langaton verkkoliitäntä.

Brother MFC-L2730DW nopeus 34 sivua minuutissa, vakiona USB-liitäntä, kiinteä ja langaton verkkoliitäntä ja myös Wi-Fi Direct, 128 Mt, aloitusvärikasetilla tulostaa peräti 1200 sivua ja paneelissa on 6,8 cm kosketusnäyttö. Lisäksi laitteessa on Brotherin Web Connect-tuki.

Viimeisenä ja suurimpana on Brother MFC-L2750DW, joka on samanlainen kuin MFC-L2730DW mutta muisti on 256 Mt ja lisäksi NFC-tuki, jolla voit tulostaa suoraan älypuhelimesta koskettamalla sillä tulostinta. Laite on Brotherin ensimmäinen mustavalkolasermonitoimilaitemalli, joka tulostaa, kopioi ja skannaa 2-puolisena automaattisesti.

 

Laitteet saatavana jälleenmyyjiltämme kautta maan. Etsi jälleenmyyjähaustamme.

 

Lisätietoja:

Sami Kivelä, tuotepäällikkö
puh. 0500 429 094

sami.kivela@brother.fi

 

 

Brother-ELL-mustavalkolasermallisto