1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Brotherin tulostimille kansainvälinen muotoilupalkinto

Brotherin tulostimille kansainvälinen muotoilupalkinto

Brotherille on jälleen myönnetty kansainvälisiä iF Design Award-muotoilupalkintoja. Palkinnon saivat kolme Brotherin tulostinmallia ja kokonainen tulostinmallisto. Vuoden iF Design-muotoilupalkintojen saajat valittiin yli 5400 ehdokkaan joukosta.

Kansainvälistä iF Design-palkintoa pidetään yhtenä arvostetuimmista palkinnoista joka jaetaan esiteltäessä uusia IT- ja toimistoalan tuotteita. Saksalaislähtöinen palkinto jaetaan vuosittain Hannoverissa CeBIT-messuilla useita maita edustavien tunnetusti vaativien tuomarien toimesta.

Tuotteen ulkonäkö on vain yksi monista tekijöistä, jotka myötävaikuttavat iF Design – palkinnon - ja mahdollisen kulta- tai hopeamitalin - myöntämiseen. Muita tekijöitä ovat esim. käyttäjäystävällisyys ja ekologisuus.

Tänä vuonna iF Design - komitea sai vastaanottaa 6401 ehdokasta 54 maasta. Palkinnoille pääsi neljä Brotherin tuotetta: Kaksi lasertulostinmallia, yksi monitoimilaite ja tulostin- ja monitoimilaitemallisto.

Näyttää melkein siltä että Brother on tehnyt iF Design - palkinnoista kestotilauksen, koska näitä palkintoja on tullut yritykselle jo 66 – tänä vuonna myönnetyt mukaanlukien. Ensimmäisen iF Design - palkinnon Brother sai jo 1982, perinteisestä kirjoituskoneesta.

Nykyjään kaikissa laitteissa alkaa olla samat toiminnot, joten on tärkeää erottua joukosta. Hyvä keino tähän on valmistaa entistäkin paremmin muotoiltuja tuotteita. Brother pyrkii kehittämään tuotteita joissa yhdistyvät hyvä muotoilu, käyttäjäystävällisyys, laatu, ekologisuus, luotettavuus ja edullinen hinta.

Tämän vuoden iF Design-palkinnot myönnettiin seuraaville Brother-tulostimille:

  • Brother MFC-L9570CDW värilasermonitoimilaite
  • Brother HL-L9310CDW värilasertulostin
  • Brother MFC-J6935DW Business Smart värimustesuihkumonitoimilaite
  • Brotherin koko HL-, DCP- ja MFC-L8000 lasertulostin- ja -monitoimilaitemallisto.

iF Design -tuomariston mukaan kaikkien mallien ulkonäkö, laatu, suorituskyky, innovatiivisuus, käyttöliittymä, tietoturva ja ekologisuus ovat ylivoimaisia sekä käytössä että valmistuksessa.

Melkein kaikilla Brotherin tuotteilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki osoituksena kierrätettävyydestä, alhaisesta energiankulutuksesta ja ympäristöystävällisyydestä jokapäiväisessä käytössä.

Hiljattain Brotherin MFC-L9570CDW värilasertulostin sai paljon pisteitä riippumattoman Keypoint Intelligence - Buyers Lab-laitoksen testissä, jossa mallille myönnettiin Winter 2018 Pick Award -palkinto. Vaativa testi, jossa testilaitteella tulostettiin 80 000 sivua, osoitti mallin hyvän kuvien tulostuslaadun, poikkeuksellisen luotettavuuden ja erinomaisen tulostusnopeuden.

Lisätiedot:
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
tai
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi


Brotherin tulostimet saivat iF Design Award muotoilupalkinnon