Elkjøp ja Brother Nordic yhteistyöhön

Elkjøp-konserni ja Brother Nordic ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Brother toimittaa Elkjøpin kaikkiin Pohjoismaiden myymälöihin ja toimistoihin automatisoidun tulostuksenhallinnan, raportoinnin sekä dokumentinhallinnan kehittämisen.

 

”Olemme pitkään etsineet yhteistyökumppania, joka pystyy vastaamaan tarpeisiimme kaikilla markkina-alueillamme. Meillä on monenlaisia tulostamiseen ja dokumentinhallintaan liittyviä tarpeita ja halusimme löytää kumppanin tukemaan tulevia kehitystarpeitamme. Yhteistyö Brotherin kanssa on keskeisessä roolissa tulevien tavoitteidemme saavuttamiseksi ja odotuksemme ovat korkealla”, toteaa Robert Sjölund Gigantin Operations-osastolta.

 

Elkjøp Nordic AS -konserni on Pohjoismaiden suurin kodinelektroniikan jälleenmyyntiin ja siihen liittyviin palveluihin keskittyvä konserni. Elkjøpilla on liiketoimintaa kaikissa Pohjoismaissa ja myymäläverkosto kattaa noin 400 myymälää. Elkjøp-konserniin kuuluvat Suomen Gigantin lisäksi Elkjøp Norjassa sekä Ruotsin ja Tanskan Elgiganten-ketjut. Elkjøp-konsernissa työskentelee yli 10 000 henkeä ja tilikaudella 2017−2018 konsernin liikevaihto oli noin 37,3 miljardia Norjan kruunua.

 

”Yhteistyömme Elkjøpin kanssa on merkittävä koko tulostusmarkkinan kannalta ja tulee entisestään vahvistamaan Brotherin asemaa matkalla yritystulostamisen ja dokumentinhallinnan markkinajohtajuutta”, kertoo Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finlandilta.  

 

Brother Nordic A/S on osa globaalia Brother Ltd -konsernia ja on yksi pisimpään markkinoilla vaikuttaneista japanilaisista IT-toimijoista. Brotherin kasvutarina ompelukoneiden valmistajasta moderniksi IT-alan toimijaksi on tulosta systemaattisesta asiakkaiden tarpeisiin keskittyvästä liiketoimintamallista, joka toteuttaa at your side -filosofiaa. Brother Nordic A/S on solminut useita merkittäviä kumppanuuksia viime vuosina ja sopimus Elkjøpin kanssa on jatkumoa tälle trendille. ”Kuljemme vääjäämättä kohti paperitonta toimintaympäristöä ja se vaatii meiltä myyjiltä uudenlaista asennetta. Oikeanlainen röyhkeys kysyä, kyseenalaistaa ja haastaa asiakasta ovat nykypäivänä tärkeimmät valttimme. Kiitämme Elkjøpiä luottamuksen osoituksesta Brotheria kohtaan ja otamme haasteen nöyrin mielin vastaan. Odotamme innolla, että saamme olla paraatipaikalla seuraamassa, tukemassa ja kehittämässä yhden suurimman vähittäismyyntiorganisaation kasvua”, päättää Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finlandilta.  


Lisätiedot:
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, 050 331 8868, mikko.pulkkinen@brother.fi

Gigantti, Robert Sjölund, IT systems specialist, robert.sjolund@gigantti.fi

Mikko Pulkkinen