1. Etusivu Brother
 2. Tietoa Brotherista
 3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
 4. 2020
 5. Brother esittelee uuden itselaminoituvan tarranauhan johtojen ja kaapelien merkintään

Brother esittelee uuden itselaminoituvan tarranauhan johtojen ja kaapelien merkintään

Brotherin uusi itselaminoituva tarranauha helpottaa datakeskuksen arkea. Tarra laminoituu tulostuksen yhteydessä, jolloin tulostusaluetta ei enää tarvitse suojata. Merkitseminen nopeutuu ja rahaa säästyy, kun asentajat voivat nimikoida paksun CAT6A-kaapelin Brotherin 24 mm nauhalla joutumatta vaihtamaan leveämpään tarranauhaan.

 

Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, Brother Finlandilta toteaa: ”Sähkö- ja verkkoinfrastruktuurissa sekä teollisuuskäytössä on tärkeää, että tarrat kestävät ja säilyttävät luettavuutensa pitkään vaativissakin olosuhteissa.

 

Monipuolinen valikoima sisältää ratkaisut erilaisiin tarpeisiin, jotta yritykset voivat luoda selkeitä, kestäviä ja havainnollisia merkintäjärjestelmiä.”

 

Uusi itselaminoituva tarranauha kuuluu Brotherin ammattikäyttöön tarkoitettuun Pro Tape -tuotesarjaan. Sarjan tuotteet tarjoavat kestäviä, joustavia ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja sähköasentajille ja verkkoteknikoille sekä teollisiin käyttökohteisiin.

Saatavilla on omia tarranauhoja eri käyttökohteisiin ja -ympäristöihin, ja tarranauhojen materiaalit ja liimat ovat kestäviä ja ammattilaatuisia.

 

Pro Tape -valikoima sisältää seitsemän erilevyistä ja -väristä tarranauhatyyppiä:

 

 • Luja laminoitu tarra tasaisille, kuvioiduille ja jauhemaalatuille pinnoille.
 • Itselaminoituvat tarrat pitävät tulostetun sisällön suojassa ja sinetöivät sen laminoidulla suojakerroksella. Sopivat paksuille kaapeleille, kuten CAT6A-kaapeleille.
 • Joustava laminoitu merkintätarra on tarkoitettu kaapelien merkintään.
 • Kutistesukka on liimaton ja kiinnittyy kaapeliin lämmöllä kutistettaessa.
 • Laminoimattomat muotoon leikatut lipputarrat sopivat kuitukaapeille ja muille ohuille kaapeleille.
 • Laminoitu turvatarra ei liimaudu uudelleen kiinni, kun se on kerran irrotettu. Tarrasta näkee heti, jos siihen on kajottu.
 • Stensiilinauhassa on lämpöherkkä kerros, joka mahdollistaa nesteiden, kuten musteen tai erikoiskemikaalien, kulun etsausprosessissa stensiilinauhan läpi.

 

Miksi valita Pro Tape -sarja?

Laminoidut Brother P-touch -tarranauhat on testattu huolellisesti. Näin on varmistettu, että ne kestävät taatusti vaativissakin käyttöympäristöissä. Testeissä on käynyt ilmi, että tarrat pysyvät paikoillaan ja säilyttävät luettavuutensa, vaikka ne altistuvat hankaukselle, kemikaaleille ja äärilämpötiloille.

 

Tasaisille ja epätasaisille pinnoille

Riippumattomien testien mukaan Pro Tape -tarrasarjan pitävä liima pitää tarrat paikoillaan kolme kertaa pidempään epätasaisilla pinnoilla verrattuna Brotherin vakiotarroihin. Siksi ne sopivat sähkötauluihin ja palvelinhuoneisiin.

 

Johtojen ja kaapelien merkintään

Joustavissa merkintätarroissa ja laminoituvissa tarroissa on erikoisliima, joka kiinnittyy tiukasti kaareviin pintoihin, joiden halkaisija on vähintään 3 mm.

Lujatekoinen kutistesukka on lisäksi UL-hyväksytty ja täyttää UL224- ja VW-1-vaatimukset.

Käyttäjät voivat luottaa näihin tarroihin, sillä ne täyttävät sähköasennuksia koskevat määräykset ja verkkoinfrastruktuuria koskevien standardien ISO/IEC 14763-2 ja ANSI/TIA-606-C vaatimukset.

 

Pro Tape -sarjan tarranauhat ovat yhteensopivia sähköasentajille suunnattujen P-touch-tarratulostimien kanssa, kuten PTE-550WVP. Suosittelemme Pro Tape -tarranauhoja käytettäviksi Brother-tarratulostimissa, sillä näin taataan yhteensopivuus ja tehokas tarratulostus.

 

Kattavat testitiedot: www.brother.eu/tze-data

Itselaminoituvalla tarranauhalla merkittyjä kaapeleita