1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Saumatonta ja tehokasta etikettitulostusta verkossa

Saumatonta ja tehokasta etikettitulostusta verkossa

Brotherin uusilla pöytämallisilla 4-tuumaisilla etikettitulostimilla tarroja voi nyt tulostaa tehokkaasti ja saumattomasti verkkoyhteyden välityksellä.

Lämpösiirtotekniikkaa käyttäviä TD-4T-sarjan uusia malleja on neljä: TD-4650TNWB, TD-4750TNWB, TD-4650TNWBR ja TD-4750TNWBR.

Sarjan etikettitulostimissa on monipuoliset liitännät, joten ne sopivat monille eri aloille, kuten vähittäiskaupan alalle, kuljetusalalle ja terveydenhuoltoalalle.

Nopeat laitteet tulostavat jopa 8 tuumaa sekunnissa (ips) ja tuottavat laadukkaita tarroja, joiden resoluutio on jopa 300 dpi. Lämpösiirtotekniikalla syntyy kestäviä tarroja, jotka sopivat erityisesti haastaviin käyttöympäristöihin.

Tulostimien nauhakapasiteetti on suuri. Kun nauhaa ei tarvitse vaihtaa usein, tuottavuus pysyy hyvänä.

Laitteissa on intuitiivinen ja helppokäyttöinen 2,3 tuuman LCD-värinäyttö.

TD-4650TNWBR- ja TD-4750TNWBR-tulostimet tukevat myös RFID-teknologiaa, joten niillä voi tulostaa jäljitystarroja. Kun tuotteita voidaan jäljittää reaaliaikaisesti, varkaudet vähenevät ja työntekijöiden työkuorma kevenee.

RFID-teknologia soveltuu omaisuuden seurantaan, vähittäiskaupan taustatoimintoihin ja varastonhallintaan. 

Sarjan tulostimet voidaan liittää mobiililaitteisiin langattomasti Bluetooth- tai wifi-yhteydellä. Kaikki mallit tukevat tavallisimpia tulostuskieliä, joihin lukeutuvat ZPL, DPL ja EPL.

Kaikkiin malleihin on saatavilla lisävarusteena tarraleikkuri ja taustapaperin irrottaja, jotka nopeuttavat ja tehostavat tarrojen tulostamista ja käyttöä.

”Nämä laitteet on kehitetty At Your Side -mottomme mukaisesti mukautumaan asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin. Tuotesarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota saumattomaan toimintaan, jotta käyttäjät voivat luottaa laitteiden toimintavarmuuteen, tuottavuuteen ja turvallisuuteen. RFID-teknologian tuki parantaa myös yritysten prosessien tehokkuutta ja turvallisuutta”, kertoo Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finlandilta.  

Lisätiedot:

Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa, Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, 050 331 8868, mikko.pulkkinen@brother.fi


TD-4T-etikettitulostimet