1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2021
  5. Brother tuo markkinoille tarratulostuspaketin verkkoinfrastruktuurin ja kaapelien merkitsemiseen

Brother tuo markkinoille tarratulostuspaketin verkkoinfrastruktuurin ja kaapelien merkitsemiseen

Maailmanlaajuinen tulostinvalmistaja Brother esittelee uuden PT-E550WNIVP-tarratulostimensa, joka on tarkoitettu verkkoinfrastruktuuri- ja kaapelimerkintöjen tulostamiseen. Brotherin tarravalikoimaan on myös lisätty uusia itselaminoituvia tarroja.

Uusi paketti sisältää kaiken tarvittavan koko verkkoinfrastruktuurin merkitsemiseen kytkentäpaneeleista, kytkentäkaapeleista, optisista kuitukaapeleista, etulevyistä ja räkeistä laitteisiin.

PT-E550WNIVP-tarratulostin käyttää Brotherin ammattikäyttöön tarkoitettua tarranauhasarjaa, jossa on lujasti kiinnittyviä, taipuisia, itselaminoituvia ja kajoamisen paljastavia tarranauhoja. Merkinnät kestävät pitkään ja täyttävät tietoliikennekaapelin merkintää koskevien ANSI TIA-606-C- ja ISO/IEC 14763-2 -standardien vaatimukset.
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business) Country Sales Manager, Brother Finlandilta toteaa: ”Wi-Fi-valmiudella varustettu ja helppokäyttöinen tarratulostin on hyvä apuväline verkkoinfrastruktuurin parissa työskenteleville. Sillä saa tulostettua kaikki tarvittavat merkinnät."

Brother PT-E550WNIVP -tarratulostin on nopea, luotettava ja kestävä. Sen edistynyt tarraleikkuri mahdollistaa suurien tarrasarjojen yhtäjaksoisen tulostamisen siten, että tarrat ovat numerojärjestyksessä ja helposti irrotettavissa taustapaperista, mikä helpottaa työskentelyä ja ehkäisee merkintävirheitä.

Pulkkinen jatkaa: "Myös uudet itselaminoituvat tarranauhat ovat laadukkaita. Kuten monissa muissakin tarranauhoissamme, itselaminoituvissa tarranauhoissa tarroihin lisätään tulostuksen yhteydessä kestävä laminoitu pinta tekstikerroksen päälle. Toisin kuin kilpailevat tarranauhat tämä Brotherin innovaatio mahdollistaa 24 mm tarranauhojen käyttämisen paksuissa CAT6A-kaapeleissa siten, että niiden teksti on suojassa hankaukselta."

Fluke Networks Linkware™ Live -yhteensopiva tarratulostin

PT-E550WNIVP-tarratulostin on Windows- ja Mac-yhteensopiva. Sitä voi käyttää myös älypuhelimilla, joihin on asennettu Brotherin iLink&Label-sovellus.

Käyttäjät voivat helposti muodostaa yhteyden Fluke Networks Linkware™ Live -pilviprojekteihinsa ja tulostaa haluamansa kaapelitunnukset nopeasti. Sovellus on kehitetty Brotherin ja Fluke Networksin LinkWare™ Live Affiliates Programme -yhteistyössä, ja se mahdollistaa saumattoman integroinnin Brother PT-E550WNIVP -tarratulostimeen.

Pulkkinen toteaa: ”Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjien on helppo tulostaa paljon tarroja tehokkaasti, mikä ehkäisee virhemerkintöjä, joita syntyy, kun jokaisen kaapelin tiedot syötetään tulostimeen käsin. PT-E550WNIVP-tarratulostin voidaan liittää myös Brotherin Mobile Cable Label Tool -sovellukseen, jolloin käyttäjät voivat luoda ja tulostaa tarroja älypuhelimellaan missä ja milloin vain.”

Suomessa myytävä paketti sisältää PT-E550WNIVP-tarratulostimen, yhden 24 mm itselaminoituvan tarranauhan (musta teksti, valkoinen pohja) ja yhden 9 mm lujasti kiinnittyvän tarranauhan (musta teksti, valkoinen pohja) sekä verkkolaitteen ja akun. Mukana toimitetaan kantolaukku.

Ilmaiset Brother-sovellukset ovat ladattavissa osoitteesta www.brother.eu/E550WappsPT-E550WNIVP-tarratulostin on hyvä valinta kaapeleiden merkkaamiseen