1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brotherin uudet työpöytätarratulostimet auttavat pitämään järjestystä yllä

Brotherin uudet työpöytätarratulostimet auttavat pitämään järjestystä yllä

 

Brotherin uudet työpöytätarratulostimet auttavat pitämään järjestystä yllä

Brotherin tarratulostimet auttavat pitämään kodin, toimiston ja työpisteiden tavarat järjestyksessä. Siksi lanseeraamme uudet P-touch-työpöytätarratulostimet, jotka sopivat moniin käyttökohteisiin ja merkintätarpeisiin. Tarratulostimet auttavat käyttäjiä luomaan selkeitä merkintöjä, joilla asiat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät nopeasti.

PT-D-mallisto sisältää kolme tarratulostinta perusmallista ammattikäyttöön: PT-D410, PT-D460BTVP ja PT-D610BTVP. Tarratulostimet on kehitetty sopimaan monenlaisille käyttäjille.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Brother Nordic A/S toteaa: ”Keskusteluissa asiakkaiden kanssa olemme huomanneet, että järjestyksen ylläpitäminen tuottaa monille vaikeuksia. Tämä on lisääntynyt joustavien työtapojen, kuten etä- ja hybridityön lisäännyttyä.

Uusi mallistomme on kehitetty näitä tarpeita silmällä pitäen. Halusimme luoda yhden ratkaisun, joka soveltuu niin virtajohtojen nimikoimiseen kotona, laatikoiden merkitsemiseen varastoissa kuin arkistojen järjestämiseen toimistossa.

Tarjoamalla ratkaisun näihin erilaisiin haasteisiin, autamme asiakkaitamme keskittymään varsinaisiin tehtäviinsä, mikä viime kädessä parantaa tuottavuutta ja säästää aikaa.”
Kaikki mallit on suunniteltu käyttöympäristö huomioiden. Kaikissa malleissa on QWERTY-näppäimistö ja iso grafiikkanäyttö tulostuksen esikatselulla. PT-D610BTVP-mallissa on värillinen grafiikkanäyttö. Tarratulostimet ovat helppokäyttöisiä, tekstin syöttäminen käy nopeasti ja tulostimia on helppo käsitellä työpöydällä.

Mallit eroavat toisistaan toiminnoiltaan ja liitäntämahdollisuuksiltaan, joka tuo joustavuutta. Näin voit valita oikean tarratulostimen käyttötarkoituksen mukaan, eikä järjestelmää tarvitse vaihtaa.

Tarratulostimia voidaan käyttää itsenäisinä laitteina tai yhdistettynä tietokoneeseen. Mukana tuleva ilmainen tarransuunnitteluohjelma sisältää valikoiman valmiita tarramalleja, jotka jotta tarramerkintä sujuu helposti. Malleissa PT-D460BTVP ja PT-D610BTVP on Bluetooth-valmius, ja niitä voi käyttää Brotherin iPrint&Label-sovelluksen kanssa. Voit siis tulostaa valmiita tarramalleja missä vain älypuhelimestasi.

Kaikki mallit tulostavat kestäviä tarratulosteita 18 mm leveille TZe-tarranauhoille. Laminoidut TZe-tarranauhat sopivat hyvin varastoissa ja kuntosaleilla tarvittaviin merkintöihin, sillä ne kestävät kulutusta, kemikaaleja, kosteutta ja äärilämpötiloja erittäin hyvin. Kaikki mallit ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. PT-D460BT:n ja PT-D610BTVP:n tulostusnopeus on 30 mm sekunnissa, ja PT-D610BTVP:llä voi tulostaa jopa 24 mm leveille tarranauhoille.

Kaikki valikoiman mallit ovat saatavilla jälleenmyyjiltämme.

 

PT-D410 Tarratulostin työpöydälle

Tarratulostimessa on QWERTY-näppäimistö, iso grafiikkanäyttö tekstin ja tarran ulkoasun tarkistamiseen ennen tulostusta sekä edistynyt tarransuunnitteluohjelma (P-touch Editor 6.0). Tarratulostin voidaan liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla, ja sen tulostusnopeus on 20 mm sekunnissa. Se tulostaa jopa 18 mm leveille tarranauhoille.

PT-D460BTVP Tarratulostin Bluetooth-yhteydellä

Kuten PT-D410 ja lisäksi:

Tallennustila 70 tarralle usein käytettyjen tarrojen nopeaan uudelleentulostukseen, Bluetooth-yhteys ja tulostusnopeus 30 mm sekunnissa. Mukana laukku.

PT-D610BTVP Tarratulostin Bluetooth-yhteydellä

Kuten PT-D460BTVP ja lisäksi:

Taustavalaistu värillinen grafiikkanäyttö ja 99 tarran tallennustila usein käytettyjen tarrojen uudelleentulostukseen. Tulostaa jopa 24 mm leveille tarranauhoille.