1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brotherin ja TEKLYNXin kumppanuus optimoi ammattilaistarratulostimien valikoimaa

Brotherin ja TEKLYNXin kumppanuus optimoi ammattilaistarratulostimien valikoimaa

Brother ja johtava viivakoodiohjelmistoratkaisujen toimittaja TEKLYNX aloittavat yhteistyön 18.1.2022. Yhteistyön myötä viivakooditarrojen luominen ja tulostaminen helpottuvat entisestään, mikä vahvistaa Brotherin johtavaa asemaa tarratulostusmarkkinoilla. Se myös mahdollistaa tiukatkin vaatimukset täyttävien tarrojen luomisen tehokkaasti.

Brotherin valikoimassa on erilaisia tarratulostimia, jotka ovat yhteensopivia TEKLYNXin ohjelmistoratkaisujen kanssa. Brotherin tarratulostin ja TEKLYNXin ohjelmisto auttavat parantamaan tulostuksen suorituskykyä ja tarjoavat yrityksille työkalut nopeaan ja tehokkaaseen tarrojen tulostukseen. Lisäksi saatavilla on integroituja ratkaisuja, jotka parantavat organisaatioiden tietoturvaa.

 ”Meillä on ilo käynnistää yhteistyö johtavan maailmanlaajuisen integroitujen ohjelmistojen kehittäjän TEKLYNXin kanssa Euroopassa. Kumppanuus tarjoaa Brotherille näkyvyyttä strategisilla vertikaalimarkkinoilla. Tiivis yhteistyö tukee myös Brotherin lämpötulostimia käyttävien asiakkaiden arkea ja helpottaa tarroihin liittyviä prosesseja. Tehokkaiden ohjelmistotuotteiden käyttö takaa tulostuksen tarkkuuden ja vaatimustenmukaisuuden”, yhteistyötä kommentoi Ranskan Brotherin Senior Manager Corporate & Solutions Division Nicolas Serra. 

”Olemme ylpeitä kumppanuudesta Brotherin kanssa ja mahdollisuudesta tehostaa tarratulostuksen tuottavuutta”, toteaa TEKLYNX Internationalin johtaja Thierry Mauger. 

TEKLYNXin ohjelmistoratkaisut ovat saatavilla kaikkiin Brotherin lämpötulostusta käyttäviin tarratulostimiin. Niiden avulla yritykset voivat tulostaa kaikenlaisia tarvitsemiaan tarroja keskitetysti. 

TEKLYNXin tarrojenhallintajärjestelmässä on intuitiivinen käyttöliittymä, joten se vapauttaa tarrojen suunnitteluun kuluvaa aikaa liiketoiminnan kannalta hyödyllisempiin tehtäviin. Tarroja voi muokata nopeasti tai luoda omia vakiotarramalleja, mikä säästää aikaa ja vapauttaa kalliita IT-resursseja lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

TEKLYNX on erikoistunut viivakoodi- ja RFID-tekniikkaan, joten yhteistyön myötä Brother saa myös mahdollisuuden kehittää toimitusten ja tuotannon jäljitettävyyttä mahdollistavia ratkaisujaan eri aloille. 

Brotherin asiakkaat voivat nyt ladata tulostusajurit* TEKLYNXin sivustolta:

*TEKLYNXin ohjelmisto tukee Brotherin RJ-mobiilitarratulostimia ja -kuittitulostimia, pöytämallisia TD-tarratulostimia ja teollisuuskäyttöön tarkoitettuja TJ-tarratulostimia.

 

TEKLYNX International

TEKLYNX International auttaa toimitusketjuja toimimaan paremmin. Tällä hetkellä TEKLYNXin integroituihin viivakoodi- ja RFID-tarrasuunnittelutuotteisiin luottaa yli 750 000 yritystä yli 170 maassa. Sovellusten taustalla olevat ihmiset tekevät viivakoodien käytöstä tehokasta, täsmällistä, turvallista ja eri alojen vaatimukset täyttävää. TEKLYNXillä on yli 30 vuoden kokemus, ja se on maailmanlaajuisesti johtava luotettavien ohjelmistoratkaisujen ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoaja. Lisätietoa siitä, miten TEKLYNXin yhteisö auttaa eri alojen yrityksiä kaikkialla maailmassa on osoitteessa teklynx.com. Voit myös ottaa yhteyttä oman alueesi TEKLYNXiin. Barcode Better™ with TEKLYNX.  

Tietoa Brotherista

Yli 100 vuotta innovaatiota ovat tehneet Brotherista globaalin ratkaisujen tarjoajan. Yritys on perustettu Japanissa vuonna 1908 nimellä Yasui Sewing Machines Co ja myöhemmin nimetty Brotheriksi. Brother toimii maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Brother on menestyksekkäästi mukauttanut toimintaansa muuttuvissa tilanteissa. Valikoimaan kuuluvat niin tulostuksenhallintapalvelut, tulostimet, skannerit kuin etikettitulostimetkin. Brotherin tuotteet ja palvelut on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, tuottavuutta ja yhteistyötä työpaikoilla.

TEKLYNX-logo