1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brotherin ammattilaisille suunnatulle väritulostin- ja skannerivalikoimalle tunnustusta Keypoint Intelligencen BLI Pick Awards -palkinnoilla

Brotherin ammattilaisille suunnatulle väritulostin- ja skannerivalikoimalle tunnustusta Keypoint Intelligencen BLI Pick Awards -palkinnoilla

 

Brotherin ammattikäyttöön suunnatut tulostimet ja skannerit saivat Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards -palkinnot Keypoint Intelligencen vuosittaisessa arvioinnissa. Palkinnot myönnettiin Brotherin uusimmalle ammattikäyttöön tarkoitetulle pöytäskannerien ja luotettavien lasertulostimien valikoimalle.

Palkinnot myönnetään Keypoint Intelligencen suorittaman riippumattoman testauksen perusteella. Testit suoritetaan ISO-sertifioiduissa laboratorioissa, ja niissä tarkastellaan luotettavuutta, helppokäyttöisyyttä, tuottavuutta, kuvan laatua, ylläpidon helppoutta käyttäjille sekä mobiili- ja pilvipalvelujen käyttömahdollisuuksia. Testeillä jäljitellään oikeita käyttötilanteita ja pahimpia mahdollisia tilanteita.

Brotherin ADS-4700W- ja ADS-4900W-skannereita arvioidessaan Keypoint Intelligence kiinnitti erityishuomiota niiden kolmetahoisiin turva- ja verkkosuojaustoimintoihin, asiakkaiden saamaan ”lyömättömään arvoon” ja tuottavuutta parantaviin ominaisuuksiin. Näiden ansiosta molemmat laitteet saivat BLI 2023 Pick Award -palkinnon.

Keypoint Intelligencen kattavassa laboratorioarvioinnissa todettiin myös Brotherin ammattikäyttöön tarkoitetun värilaservalikoiman (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN ja MFC-L9670CDN) olevan erittäin luotettavia (erinomaiset arviot kaikille laitteille) ja ansaitsevan Highly Recommended -suosituksen kaikkien neljän laitteen osalta. Laboratoriotuloksissa myös kuvanlaatua, käytettävyyttä ja kunkin laitteen ominaisuuksia pidettiin erittäin hyvinä, ja niiden todettiin tarjoavan kaikenkokoisille yrityksille yritystason toiminnallisuutta.

Brother International Europen toimitusjohtaja Christopher Marshall on tyytyväinen tulokseen: ”Nämä palkinnot osoittavat, että uusimmat yritysluokan lasertulostimet ja skannerit ovat täydellinen valinta mihin tahansa kasvavaan yritykseen, sillä ne tarjoavat joustavuutta ja ammattitason ominaisuuksia pienemmässä koossa kuin suuret A3-kopiokoneet. Brotherin tuotteita kehutaan kerta toisensa jälkeen niiden luotettavuudesta, kestävyydestä ja saumattomasta sopivuudesta kaikkiin liiketoimintaympäristöihin. Nämä riippumattomat testitulokset kertovat laadusta, jota tarjoamme asiakkaillemme.”

Brotherin uudet ammattitason pöytäskannerit ja värilasertulostimet ovat nyt saatavilla. Saat lisätietoa yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivista laitteista ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme.


Palkitut tuotteet ovat:

EC –värilasertulostimet ammattikäyttöön: Highly Recommended & Highly Reliable Certificate
-    HL-L9430CDN
-    HL-L9470CDN
-    MFC-L9630CDN
-    MFC-L9670CDN

ADS4 –skannerit ammattikäyttöön: BLI Pick Award 2023
-    ADS-4700W
-    ADS-4900W

 

Tietoa Keypoint Intelligencesta

Digitaalisen kuvantamisen asiakkaat ovat jo yli 60 vuotta luottaneet Keypoint Intelligencen riippumattomiin käytännön testeihin, laboratoriotuloksiin ja kattavaan markkinatutkimukseen tuotteiden ja myynnin menestyksen varmistamisessa. Keypoint Intelligenceä pidetään vuosikymmenten analysointikokemuksen ansiosta alan luotettavimpana lähteenä objektiiviselle tiedolle, analyyseille ja palkinnoille. Asiakkaat voivat hyödyntää tätä kriittisen tärkeää tietoa strategisessa päätöksenteossa, päivittäisessä myyntityössä ja toiminnallisen laadun edistämisessä. Näillä varmistetaan tavoitteiden saavuttaminen ja parempi tulos. Keypoint Intelligence keskittyy asiakkaisiin, kehittyy alan mukana ja laajentaa tarjontaansa ja toimintatapojaan. Organisaatio ymmärtää valmistajien menettelyt ja asiakkaiden muutostarpeet digitaalisella tulostus- ja kuvantamisalalla.

Tietoa BLI Office Hardware Pick Awards -palkinnosta

Buyers Lab Picks -palkinnot ovat ainoa laatuaan alalla. Ne ovat arvostettuja palkintoja, sillä ne perustuvat kattavaan testaukseen, laajaan kestävyysarviointiin ja tärkeimpien ominaisuuksien, muun muassa käytettävyyden, kuvanlaadun ja arvon, tarkasteluun. Kukin laboratoriotestit läpäissyt tuote saa Highly Recommended- tai Recommended-merkinnän ja sertifikaatin luotettavuudesta. Parhaiten pärjänneet tuotteet ovat ehdolla Pick-palkinnon voittajiksi.Brotherin BLI Pick Award -palkittu monitoimitulostin toimistossa