1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2024
  5. Brother tuo markkinoille päivitetyt mustavalkolasertulostimet ja -monitoimilaitteet, jotka vievät tulostamisen uudelle tasolle.

Brother tuo markkinoille päivitetyt mustavalkolasertulostimet ja -monitoimilaitteet, jotka vievät tulostamisen uudelle tasolle.

Brother tuo markkinoille päivitetyt mustavalkolasertulostimet ja -monitoimilaitteet, jotka vievät tulostamisen uudelle tasolle. Uudet mallit tulostavat ja skannaavat nopeasti sekä ovat erittäin kestäviä. Lisäksi ne on helppo mukauttaa suurempiin tulostusmääriin ja erilaisiin paperinkäsittelytarpeisiin. 

 

Laitteet on kehitetty parantamaan kaikenkokoisten yritysten tuottavuutta ja tehokkuutta. Niiden tulostusnopeus on jopa 50 sivua minuutissa ja skannausnopeus jopa 100 sivua minuutissa, joten ne mahdollistavat nopeamman ja sujuvamman työskentelyn yritystoiminnassa.

Nämä mustavalkolasertulostimet on tehty kestämään käytössä pitkään, ja niiden ylläpitokustannukset ovat aiempaa pienemmät. Ne myös tarjoavat saman käyttökokemuksen kuin koko Brotherin SMB-mallisto, mikä sujuvoittaa työnkulkuja ja yksinkertaistaa laitehallintaa.

Kun käyttöön otetaan suurvärikasetit, joiden tulostuskapasiteetti on jopa 25 000 sivua, värikasettien vaihtotarve vähenee. Saatavilla on myös monipuoliset paperinkäsittelyominaisuudet, jotka täyttävät erilaisten yritysten tarpeet. 

Kaikki laitteet ovat jo lähtökohtaisesti turvallisia: niissä on kolminkertainen suojaus ja yrityksen tarpeisiin räätälöitäviä tietoturvaominaisuuksia. 

Kaikki ovat myös yhteensopivia Brother Solutions -ratkaisujen kanssa, ja yritysmallit ovat mukautettavissa kolmannen osapuolen ratkaisuilla. Tällaisia ovat esimerkiksi alan johtavat Kofax ja YSoft, jotka tarjoavat täydellistä joustavuutta asiakirjojen hallintaan, tietoturvaan ja suojaukseen.

Uudet mallit voidaan liittää myös Brotherin tulostuspalveluun (MPS, managed print service). Tämä At your side -ratkaisu vähentää tulostimien ylläpitotarvetta, tuo kustannussäästöjä ja lisää tuottavuutta. 

Ammattikäyttöön suunnitellut laitteet ovat Brotherin ei lainkaan kaatopaikkajätettä -lupauksen mukaisia ja ovat saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan

 

Valikoima käsittää neljä tulostinta HL-L6410DN, HL-L6210DW, HL-L5210DN ja HL-L5210DW, yhden monitoimilaitteen, DCP-L5510DW ja neljä faksilla varustettua monitoimilaitetta MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW ja MFC-L6910DN.

Toimisto, jossa on tulostimia ja ihmisiä