Kaksi hyllyä, joiden päällä 3 ruskeaa laatikkoa ja niiden alla 3 kansiota, kasvi ja arkistolaatikot.

Järjestystä värikkäällä tarratulostuksella

Tarratulostin on välttämätön apuväline sekä kotona että työpaikalla, sille se auttaa pitämään tavarat järjestyksessä ja tehostamaan työskentelyä.

Tässä on joitakin vinkkejä tarratulostimen tehokkaaseen käyttöön kotona ja töissä.

Arkistonhoito

Mukautettavat tarrat ovat hyvä tapa tehdä arkistoimisesta houkuttelevampaa ja luoda toimiva asiakirjanhallintajärjestelmä. Kansioiden merkitseminen väreillä auttaa löytämään oikeat tiedot helposti ja vähentää virheiden määrää.

Kyltit ja ohjeet

Kun erilaisissa ohjeissa ja kehotuksissa, kuten ”Sammuta valot!” tai ”Laita paperi tänne”, käytetään värejä, ne toimivat tehokkaammin. Oikeissa paikoissa olevat ohjeistukset saavat asiat sujumaan tehokkaasti työpaikalla, ja kotona ne voivat helpottaa esimerkiksi jätteiden lajittelua.

White light switch on wall with a green label on it

Värit tekevät tiloista parempia

Värikkäillä tarroilla voi personoida tiloja niin toimistolla kuin kotonakin. Värit luovat tunnelmaa ja parantavat tuottavuutta. Kun siis valitset oikeat värit, ne auttavat tehostamaan opiskelua tai työntekoa.

Vierailijoiden ja tapahtumien hallinta

Neliväritarratulostimella voi luoda hienot nimikyltit pieniin tapahtumiin tai vaikkapa omat käyntikortit.

Ruokien merkitseminen

Näköaisti vaikuttaa paljon siihen, mitä ruokaa syömme ja ostamme. Kirkkaat värit tai vetoavat kuvat houkuttelevat kuluttamaan enemmän, kun taas mustavalkoiset pakkaukset saattavat helpommin jäädä huomiotta.

Ravintola-alan yritys voi käyttää tarroja allergeenien merkitsemiseen, ruokien värikoodaamiseen, tarjouksista ilmoittamiseen tai tilausten merkitsemiseen. Kotona tarroja voi käyttää ruokakaapin järjestämiseen ja pakasterasioiden merkitsemiseen, jotta halutut ruoat löytyvät helposti.

Lunchbox and two open tupperware boxes on a table next to pencils and a water bottle

Vie askartelu uudelle tasolle

Tarratulostus avaa askartelusta pitävälle uusia mahdollisuuksia: voit luoda vaikkapa lahjakortteja, juhlien teemaan liittyviä koristeita, valokuva-albumeja tai kollaaseja ja brändätä käsin tekemiäsi tuotteita.

Jos sinulla on verkkokauppa, jossa myyt käsin tehtyjä tuotteita, voit käyttää värikkäitä tarroja lähetysten merkitsemiseen ja ilahduttaa asiakkaita sekä erottua näin kilpailijoista.

Nimikointi

Tarroilla voi nimikoida kaiken mahdollisen, kuten lasten koulukirjat, lelut ja kirjoitustarvikkeet ja muun perheen käyttämät eväsrasiat. Näin tavarat löytävät omistajansa helposti.

3 tupperware containers with a red, yellow and orange label

Käyttö opetustarkoituksiin

Jos työskentelet lasten parissa tai sinulla on lapsia, voit käyttää tarroja monilla hauskoilla ja opettavaisilla tavoilla. Tee lasten piirroksista tarroja ja käytä niitä opettaaksesi lapsille arkisia askareita. Voit esimerkiksi opettaa lapset pukemaan kengät jalkaan tulostamalla valokuvan tarraksi, leikkaamalla sen puoliksi ja laittamalla puolikkaat kenkiin.

Nämä ovat vain muutamia hyödyllisiä, hauskoja ja luovia tapoja, joilla saat kaiken ilon irti neliväritarratulostimesta tai P-touch CUBEsta.

Aika laittaa tavarat järjestykseen.

Lisää vinkkejä tavaroiden järjestämiseen kotona: Pidä kotisi järjestyksessä.

Lue lisää aiheesta Kodin järjestäminen

Takaisin alkuun