1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Ratkaisut terveydenhuoltoon
 4. Terveydenhuollon työväline- ja laitemerkintä

PT-P900-sarjan tarratulostimien ja TZe-tarranauhojen edut terveydenhuoltoalalle

 

Laminoitu päällikerros suojaa tarratekstiä kemikaaleilta, kosteudelta, hankaukselta, auringonvalolta sekä äärimmäisiltä käyttöolosuhteilta. Brotherin laminoidut P-touch-tarranauhat on testannut riippumaton testilaboratorio, voit siis olla varma, että tarramme kestävät ääriolosuhteissa.


Lämmönsiirtotekniikassa käytetään värinauhaa terävän ja korkealaatuisen tulosteen luomiseen. P-touch-tarratulostimet tuottavat kestäviä tarroja
jopa 360 x 720 dpi tulostustarkkuudella.

Tarralle lisätty lineaarinen tai kaksiulotteinen viivakoodi, kuten GS1-128 ja QR-koodi optimoi tehokkuuden ja vähentää virheitä.

Selkeytä merkintää lisäämällä tarraan asiaan liittyvä kuva, logo tai symboli. Tukee suosittuja tiedostomuotoja, kuten jpg, png ja bmp.

Brotherin laminoituja TZe-tarranauhoja on saatavana useina eri tarraväreinä ja -leveyksinä, jopa 36 mm leveänä. Saatavana myös mattametalliset, lujasti kiinnittyvät, turvatarrat ja huomiota herättävät neonväriset tarranauhat, joten merkintävaatimuksesi täyttyvät, oli käyttökohteesi mikä tahansa.

P-touch Editor -tarrasuunnitteluohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi Windows- ja Mac-laitteille ja mahdollistaa ammattitasoisten tarrojen luomisen.

Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Varmista huoltoaikataulujen pitävyys

Huollettavien laitteiden tulee olla selkeästi merkittyjä, jotta ne on helppo tunnistaa. Tämä varmistaa, että oikea laite tulee huolletuksi sovitun aikataulun mukaisesti. Merkitse laitteesi Brotherin laminoidulla P-touch-tarranauhalla ja voit olla varma, että merkintä säilyy vuosia ja huolto on helppo suorittaa myös jatkossa.

Operating instructions on medical healthcare equipment

Lisää tärkeät käyttötiedot

Laitteiden käyttö helpottuu, kun tulostat huomiota herättävälle neonväriselle tarranauhalle selkeät käyttöohjeet. Näin laitteita käytetään oikein ja ne ovat aina käyttövalmiina hetken varoitusajalla. Saatavana laaja valikoima eri tarravärejä, metallisena ja neonvärisenä, joille tulostetut tiedot herättävät huomion.

Brotherin laminoituja TZe-tarroja on liimattu kemikaaleja sisältäviin lasipulloihin laboratoriossa

Kestävät ja luotettavat TZe-tarranauhat

Brotherin laminoituja TZe-tarranauhoja on saatavilla eri väreissä, kuviopohjilla, materiaaleina ja leveyksinä jopa 36 mm leveänä. Tarravalikoima kattaa eri vaihtoehtoja, kuten mattametalliset, lujasti kiinnittyvät ja turvatarrat. Brotherin laminoitujen tarranauhojen on testattu kestävän seuraavia:

 • Kemikaaleja
 • Vettä ja muita nesteitä
 • Hankausta
 • Auringonvaloa ja UV-säteilyä
 • Jopa -80 asteen kylmyyttä
 • Jopa +150 asteen lämpötilaa

Laminoitu tarra pysyy kiinni alustassaan ja teksti selkeästi luettavana useita vuosia.

Tekniset tiedot TZe/HGe/HSe-tarranauhoista (PDF, 2.5 Mt)

Brother P-touch PT-P900W-tarratulostimella tulostettu tarra

PT-P900-sarjan työpöytätarratulostimet

Silloin kun terveydenhuoltoalalla tarvitaan pysyviä tarramerkintöjä, Brotherin P-touch PT-P900-malliston tarratulostimet sopivat tähän tarkoitukseen hyvin.

 • Tulostaa jopa 36 mm leveitä kestäviä tarroja.
 • Suuri tulostusnopeus ja korkea resoluutio.
 • Tarroihin voi lisätä viivakoodeja, logoja ja muita symboleja.
 • Voit tulostaa useita tarroja suoraan excelistä, jolloin tarrat tulostuvat nopeasti pitkänä pötkönä.
 • Vakiona P-touch Editor -tarransuunnitteluohjelma.