Nainen ja mies katsovat tabletin näyttöä

Liikkuva työvoima

Toiminnallisuus, yhteentoimivuus ja liitettävyys ovat teknologiassa tärkeämmässä asemassa kuin koskaan ennen.

Toiminnallisuus, yhteentoimivuus ja liitettävyys ovat teknologiassa tärkeämmässä asemassa kuin koskaan ennen. Niiden synnyttämä liikkuvuus siirtää työtä alati lähemmäs työntekijöitä ja auttaa uudistamaan vanhentuneita työskentelytapoja.

 

Toimisto tilauksesta

Pystymme käyttämään lähes kaikkia toimiston työkaluja kaikkina vuorokaudenaikoina kotoa kämmeneltämme. Sähköpostin, sosiaalisen median ja kalenterin lisäksi tärkeät sovellukset parantavat liikkuvuutta ja monien palvelujen käytettävyyttä.

 

Tätä aina ja kaikkialla -toimintaa täydentää nouseva infrastruktuuri, joka syntyy pilvipalvelujen, ristiinkäytettävien IT-järjestelmien ja älykkäiden toimistotyökalujen myötä.

Toimiston ekosysteemin luomisen ja tehokkaan virtualisoinnin lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden aitoon etätyöskentelyyn, mikä on tähän asti ollut suurin tekninen este yrityksille ja työntekijöille.

 

Paremmat yhteydet ja liikkuvuus kasvattavat etätyön suosiota. Työntekijät eivät enää tarvitse toimistoratkaisuja, joita voi käyttää tien päällä, vaan jotka voi ottaa mukaan kotiin.

 

Odotetusta yllättävään

Verkkokaupan suosion jatkaessa kasvuaan ja asiakkaiden odottaessa jatkuvasti nopeampia toimitusaikoja, mobiilitulostimet ovat ihanteellinen ratkaisu varastotyöhön ja suoriin myymälätoimituksiin. Ne nopeuttavat ja sujuvoittavat muun muassa tarrojen ja kuittien tulostusta. Ne ovat myös kestäviä, joten ne sopivat kenttäpalveluihin, yleishyödyllisiin palveluihin ja lipunmyyntiin.

 

Mobiilitulostimet ovat löytäneet tiensä yllättävillekin aloille. Varastonhallinnan lisäksi laitteitamme käyttävät muun muassa tatuoijat. Vuonna 2017 lähes 2500 eurooppalaista tatuoijaa osti PJ-700-sarjan mobiilitulostimen, sillä sen hyvä erottelutarkkuus mahdollistaa monimutkaisten kuvien tulostamisen tarkasti.

 

Yksi ensimmäisistä laitteen hankkineista tatuoijista oli Paul Talbot. Hän käytti aiemmin lämpötulostinta, joka oli liian iso ja epäluotettava mukana kuljetettavaksi.   Brotherin mobiilitulostimet ovat kooltaan pieniä ja ne käyttävät lämpösiirtotekniikkaa. Paul Talbot pystyy käyttämään sitä kiertäessään Euroopan ja Yhdysvaltain tatuointitapahtumia ja laajentamaan liiketoimintaansa sekä edistämään alan liikkuvuutta.

 

Saatavilla on myös kannettavia skannereita, jotka ovat tehokas ratkaisu työkseen paljon matkustaville ja esimerkiksi myynnissä työskenteleville kenttäesimiehille.

 
Tattoo artist Paul Talbot using Brother PJ7 device
Tatuoija Paul Talbot käyttää työssään PJ700-sarjan laitteita.

Rajoja rikkomassa

Nykytyöntekijän tarpeet täyttääkseen laitteen on tarjottava rajatonta teknologiaa, luotettavuutta, suorituskykyä ja kannettavuutta ja pystyttävä auttamaan yrityksiä ja työntekijöitä murroksessa perinteisestä toimistosta liikkuvaan.

 

Vaikka toimitilat ovat yksi yritysten suurimmista kulueristä, niistä saatavat säästöt voivat olla vain jäävuoren huippu. Yhteisöllisissä työtiloissa työskentelevät etätyöntekijät voivat esitellä ideoita ja tehostustoimenpiteitä muilta aloilta, ja sosiaalinen työskentely voi auttaa luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

 

Liikkuvan työvoiman vaaliminen parantaa työntekijöiden tuottavuutta ja lisää yrittäjähenkisyyttä, mikä tuo yrityksille hyötyjä, joita olemme vasta alkaneet ymmärtää.

 

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun