1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Brotherin resurssikeskus
 4. Blogi
 5. Tehokkuus
 6. 2019
 7. 10 niksiä ja työkalua etätyöntekijöille ja itsensätyöllistäjille
Etätyöntekijän tai freelancerin työvälineistöä

10 niksiä ja työkalua etätyöntekijöille ja itsensätyöllistäjille

Teknologia kehittyy jatkuvasti, ja sen ansiosta työtä on helpompi tehdä joustavasti missä vain.

Työskentely perinteisissä toimistoissa on vähenemään päin, mikä näkyy tien päällä työskentelyyn kehitetyn teknologian yleistymisessä. Tässä ovat 10 parasta työkalua, teknologiaa ja vinkkiä, jotka tukevat etätyön tekemistä.

 

 1. Seuraa ajankäyttöäsi

  Ajanhallinta on ratkaisevan tärkeää etätyötä tekeville. Ajanseurantasovelluksella on kätevää seurata työhön kuluvaa aikaa ja hyödyntää laskutettavat tunnit tehokkaasti. Näin pysyt ajan tasalla projekteistasi ja tiedät, milloin kapasiteettisi on täynnä.

 2. Pidä yhteyttä pikaviesteillä

  Jos työskentelet perinteisen toimiston ulkopuolella, tärkeää tietoa menee helposti ohi, mikä saattaa vaikuttaa työhösi. Pysy ajan tasalla ja saa uusimmat uutiset käyttämällä pikaviestisovellusta. Se voi auttaa etätyöntekijöitä ja itsensätyöllistäjiä pitämään yhteyttä koko tiimiin. Pitkät sähköpostiviestiketjut jäävät historiaan, ja sovelluksen käyttäminen on nopeaa ja tehokasta.


 3. Sulje some

  Jos häiriötekijät heikentävät tuottavuuttasi ja projekteihin antamaasi työpanosta, kannattaa harkita verkkoselailun ja sosiaalisen median käyttöä rajoittavan sovelluksen lataamista.

 4. Tallenna pilveen

  Asiakirjojen säilyttäminen turvallisesti mutta helposti saatavilla on välttämätöntä etätyöntekijöille ja itsensätyöllistäjille. Asiakirjojen katoaminen voi tulla kalliiksi, joten pilvessä olevat varmuuskopiot voivat pelastaa päivän. Voit olla huoletta, vaikka ilmenisikin tekninen vika – tärkeät työsi ovat tallessa.

 5. Digitoi ja säästä tilaa

  Kotitoimisto on tärkeä paikka etätyöntekijöille. Vihonviimeistä sen sijaan on vanhojen paperien aiheuttama kaaos. Brotherin ADS-1200- ja ADS-1700W-skannerit ovat pienikokoisia ja kannettavia laitteita. Ne ovat vain vähän A4-arkkia leveämpiä, joten ne mahtuvat helposti työtilaan kuin työtilaan. Asiakirjojen digitoinnista on sekin hyöty, että saat pysyvän arkiston.

 6. Tuo kokoustila luoksesi

  Itsensätyöllistäjien ja etätyöntekijöiden on tärkeää pitää yhteyttä asiakkaisiin, toimittajiin ja tiimeihin. Videopuhelut ovat sähköpostia tai äänipuheluja henkilökohtaisempia, ja ne säästävät aikaa ja rahaa, kun kokouksiin ei tarvitse matkustaa.

 7. Tulosta ja skannaa tien päällä

  Mobiililaitteita on maailmassa jo enemmän kuin ihmisiä1, joten ei ihme, että älypuhelimet ja tabletit ovat valttia liike-elämässä. Mobiililaitteiden käyttö työssä on helpompaa nyt, kun tulostus ja skannaus käyvät suoraan Brotherin iPrint&Scan-sovelluksella eikä tietokonetta tarvita.

 8. Tehtävänhallinta ruotuun

  Yksin työskentelevä vastaa aivan kaikesta itse – myös pitkän tehtäväluettelon suorittamisesta. Käytä tehtävänhallintatyökalua, joka auttaa järjestämään asiakirjat, laatimaan tehtäväluetteloja, suunnittelemaan päivän kulkua ja muistuttamaan määräajoista. Paras vinkkimme: merkitse eri tehtävätyypit tai asiakkaat omalla värillään.

 9. Ota tulostin mukaan tien päälle

  Tien päälläkin pitää usein tulostaa. Enää ei tarvitse odottaa, että pääset takaisin työpaikalle tai kotiin, vaan voit käyttää Brotherin PJ-sarjan pienikokoisia ja kevyitä tulostimia, jotka kulkevat helposti mukana autossa ja tuottavat tarkkaa jälkeä.

 10. Merkinnöillä järjestystä

  Jos teet töitä kotona, tilaa on usein käytettävissä rajallisesti. Pidä työpisteesi järjestyksessä merkitsemällä asiakirjat ja kansiot sekä varmista, että paperit pysyvät järjestyksessä. Näin oikeat asiakirjat löytyvät hetkessä. Brotherin VC-500W-neliväritarratulostin tuottaa selkeitä tarroja, joihin voidaan tulostaa runsaasti värejä.

  1 https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/there-are-officially-more-mobile-devices-than-people-in-the-world-9780518.html

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun