1. Etusivu Brother
 2. Laser- ja mustekasettien kierrätys
 3. Laserkasettien kierrätys

Valitse sinulle paras kierrätysvaihtoehto

Ilmainen kierrätys 1-4 värikasetille

1-4 kpl

Ilmainen palautus postitse
Brotherin alkuperäiset laservärikasetit, rummut, hukkavärisäiliöt ja hihnayksiköt.

 1. Tulosta osoitekortti.
 2. Pakkaa tyhjä värikasetti huolellisesti uuden kasetin pakkaukseen. Voit palauttaa kaksi värikasettipakkausta teippaamalla ne yhteen.
 3. Teippaa osoitekortti pakkauksen päälle. 
 4. Toimita paketti postiin. Postimaksu on maksettu.
 5. Jos Postin palvelupiste ei hyväksy värikasettipakkauksesi osoitekorttia, ota yhteyttä meihin 09 875 92 277 (klo 8-16).
  Kyseessä on Postin kansainvälinen vastauslähetyssopimus (IBRS).

Lataa osoitekortti tästä

Ilmainen kierrätys 4-12 värikasetille

4-12 kpl

Ilmainen palautus postitse
Brotherin alkuperäiset laservärikasetit, rummut, hukkavärisäiliöt ja hihnayksiköt.

 1. Brother toimittaa sinulle kierrätyslaatikon ja palautusosoitekortin, jonka postimaksu on maksettu.
 2. Pakkaa värikasetit huolellisesti kierrätyslaatikkoon.
 3. Kun paketti on täynnä, toimita paketti postitoimistoon.
 4. Jos Postin palvelupiste ei hyväksy värikasettipakkauksesi osoitekorttia, ota yhteyttä meihin 09 875 92 277 (klo 8-16).
  Kyseessä on Postin kansainvälinen vastauslähetyssopimus (IBRS).

Tilaa kierrätyslaatikko

Rekisteröidy ja voit kierrättää helpommin!

Yli 12 kpl

Ilmainen nouto palveluun rekisteröityneille
Brotherin alkuperäiset laservärikasetit, rummut, hukkavärisäiliöt ja hihnayksiköt.

 1. Rekisteröidy palveluun.
 2. Brother toimittaa kierrätyslaatikoita toimistoosi.
 3. Kun laatikot ovat täynnä, tilaa nouto alla olevan linkin kautta niin noudamme laatikot.

 4.  

   

Rekisteröidy täällä

Usein kysytyt kysymykset

Tiedämme omien värikasettiemme tarkan koostumuksen, joten voimme uusiokäyttää tai kierrättää ne kokonaan. Laservärikasettien uudelleenvalmistus säästää 33 % CO2-päästöjä uuden ostamiseen verrattuna.

Lahjoitamme Cool Earthille kierrätysohjelmamme kautta.

Eurooppalaiset kierrätystehtaamme (joihin kaikki kierrätettävät värikasetit palautuvat), ovat hiilineutraaleja ja akkreditoitu jätteettömiksi.


Hyväksymme kierrätysohjelmamme kautta ainoastaan alkuperäiset Brother-laservärikasetit, koska tunnemme omien värikasettiemme tarkan koostumuksen ja voimme uusiokäyttää tai kierrättää ne täysin. Muiden valmistajien värikasetit kierrätetään vastuullisesti, jos niitä meille vahingossa toimitetaan, eikä mitään päädy kaatopaikalle.
Kiinnitä keltainen/oranssi muovisuojus värikasetteihin ja laita sitten foliopusseihin ennen kuin laitat värikasettisi kierrätyslaatikkoon. Huolellinen pakkaus varmistaa, että värikasetit eivät vahingoitu kuljetuksen aikana.
Kyllä, tarjoamme asiakkaillemme kolme eri palveluvaihtoehtoa, jotka perustuvat kierrätettävään värikasettimäärään. Valitset vain sinulle sopivan kierrätyspalvelun - helppoa! Pienikin värikasettimäärä auttaa suojelemaan ympäristöä tarpeettomalta jätteeltä. Brotherilta löydät sinulle sopivan kierrätyspalvelun oli kierrätettävä värikasettimääräsi mikä tahansa. Voit palauttaa värikasettisi yksittäin tai usemman kerrallaan viemällä värikasettisi postiin, tai voit rekisteröityä palveluumme ja tilata noudon.
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@brother.fi ja kerro viestissä tilaustietosi. Autamme mielellämme!
Kyseessä on Postin ja Spring Global Mail/PostNL välinen kansainvälinen vastauslähetyssopimus (IBRS - International Business Reply Service), joten heidän täytyy vastaanottaa pakettisi. Jos sinulla on ongelmia palautuksen kanssa, ota yhteyttä info@brother.fi

Voit palauttaa laservärikasettisi Brotherille käyttämällä kierrätyspalveluamme. Tarjoamme kolme vaihtoehtoa, sillä kierrätettävä värikasettimäärä vaihtelee: 
1. Jos sinulla on 1-4 värikasettia, käytä pakkauksesta löytyvää osoitekorttia tai lataa se verkkosivuiltamme. Kiinnitä osoitekortti värikasettipakkaukseesi ja vie postin palvelupisteeseen.  
2. Tilaa ilmainen kierrätyslaatikko käyttämällä 4-12 vaihtoehtoa ja kun se on täynnä, viet vain sen postin palvelupisteeseen.
3. Valitse vaihtoehdo "yli 12", jos kierrätät paljon. Rekisteröitymällä palveluumme voit tilata kierrätyslaatikoita ja ilmaisen noudon, kun kierrätyslaatikkosi ovat täynnä.
Brotherille palautuvat laservärikasetit käytetään uudelleen, ja kaikki, joita emme voi suoraan käyttää uudelleen, kierrätetään, mikä edistää kestävää kiertotaloutta.

Jos et saa kierrätyslaatikkoasi kahden viikon sisällä tilauspäivästä, ota meihin yhteyttä info@brother.fi.

Suljetun silmukan prosesseissamme 100 % palautettavista Brother-värikaseteista valmistetaan uudelleen tai kierrätetään. Kaikki meille palauttamasi Brother-värikasetit käyvät läpi 150-vaiheisen prosessin. Varmistamme, että jokainen uudelleen valmistettu värikasetti on yhtä laadukas kuin uusi. Tämän innovatiivisen prosessin ansiosta pystymme käyttämään uudelleen 86 % meille palautetuista laservärikaseteista.

Kun vastaanotamme käytetyn värikasetin, puramme sen, vaihdamme kaikki kuluneet osat, puhdistamme ja kokoamme uudelleen. Ja kun lähetämme sen asiakkaillemme, on se laadultaan kuin uusi. Kaikki mitä emme voi käyttää uudelleen vaurioiden tai kulumisen vuoksi, kierrätetään 100 %:sti.
Ei, jätteensiirtoilmoitusta sovelletaan vain yli 20 kg painaviin yksittäisiin lähetyksiin.
Asiakkaat eri puolilta Eurooppaa kierrättävät tyhjät värikasettinsa ja palauttavat ne Brotherille. Euroopassa on kaksi värikasettien kierrätystehdasta, Pohjois-Walesissa ja Slovakiassa. Käytämme Alankomaissa sijaitsevaa keskitettyä järjestelmää ja yleiseurooppalaista postiverkostoa. Tämä tarkoittaa, että kaikki laservärikasetit saapuvat yksittäisten pakettien sijasta koottuina lähetyksinä, mikä vähentää huomattavasti kuljetuspäästöjä.