1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Ympäristö, kierrättäminen ja kestävä kehitys
  4. Cool Earth -yhteistyömme suojaa sademetsäyhteisöjä

Asiakkaanamme olet auttanut meitä: 

Two green trees icon

Pelastamaan yli 27 000 000 puuta

Green industrial factory icon

Varastoimaan 37 miljoonaa tonnia hiiltä

Green icon of three users

Tukemaan seitsemää paikallista yhteisöä

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Näin Brotherin asiakkaat ovat auttaneet 

Kun käytät kierrätysohjelmaamme ja palautat Brotherin laser- tai mustekasetit kierrätykseen, autat suojelemaan sademetsiä.

Teemme yhteistyötä palkitun Cool Earth -järjestön kanssa. Cool Earth toimii alkuperäisyhteisöjen kanssa sademetsien hakkuiden pysäyttämiseksi.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2009 ja olemme auttaneet alkuperäiskansoja säilyttämään elinympäristönsä. Kumppanuutemme kautta olemme tukeneet maapallon monimuotoisimpia ja elinvoimaisimpia ympäristöjä ja suojelleet ekosysteemejä, jotka ovat varastoineet 37 miljoonaa tonnia hiiltä. 

Työmme on elintärkeää maapallomme tulevaisuudelle. Olemme ylpeitä siitä, että Brotherin asiakkaat osallistuvat tähän maailmanlaajuiseen toimintaan joka päivä. 

Lue lisää Cool Earth -yhteistyöhankkeistamme

Näin kierrätät värikasettisi!

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe on tukenut Cool Earth -järjestöä yli kymmenen vuoden ajan, sillä me molemmat uskomme, että ihminen on ratkaisu ilmastokriisiin. Rahan lisäksi ihmisten innostus on se, joka ajaa muutokseen. Brotherin tuki mahdollistaa sen, että uutta tulevaisuutta ei vain kuvitella, vaan se voidaan toteuttaa. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa mullistaa luonnonsuojelua ja elämää maapallolla. Me Brotherilla olemme ylpeitä voidessamme tehdä niin 70 000 hehtaarin sademetsäalueella. Yhdessä taistelemme ilmastonmuutosta vastaan.

Matthew Owen, Cool Earthin johtaja 

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Me Brotherilla olemme erittäin ylpeitä pitkäaikaisesta yhteistyöstämme Cool Earthin kanssa. Sekä Brotherin työntekijät että asiakkaamme suojelevat edelleen elintärkeää sademetsää ja sen yhteisöjä Perussa ja Papua-Uusi-Guineassa lukuisin tavoin, kuten kahdesti vuodessa tehtävällä varainkeruuvisalla ja laser- ja mustekasettien kierrätysohjelmalla.

Isao Noji, toimitusjohtaja, Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Olemme tehneet yhteistyötä Cool Earth -järjestön kanssa vuodesta 2009. Ja tänä aikana auttaneet pelastamaan miljoonia puita joissakin maailman uhanalaisimmista elinympäristöistä, mutta voimme tehdä vieläkin enemmän. 

Lue lisää Cool Earth -järjestöstä
Forest landscape with huts and a lake surrounding

Ympäristöblogi

Löydät tarkempia tietoja kestävästä kehityksestä, ympärivastuusta ja Brotherin ajankohtaisista asioista blogimme ympäristöosiosta. 

Tutustu blogimme ympäristöosioon