Lisätty ostoskoriin

FAQ-kysymykset: MFC-8860DN Kun ajan Laiteohjelman päivitystyökalua tai I-FAX-asennusohjelmaa, se kysyy internet-yhteystyyppiä (Internet connection method).Tässä on kaksi vaihtoehtoa: Suora yhteys tai välityspalvelimella ('Connect directly' tai 'Using proxy'). Minkä valitsen?

Etsitkö sittenkin muuta tuotetta? Palaa takaisin

nainen istui kannettavan tietokoneen pöydällä

Ajurit ja lataukset

Lataa ja asenna viimeisimmät ajurit ja apuohjelmat Brother-laitteellesi.

Tutustu latauksiin
neljä veli-mustepatruunaa tulostimen sisällä

Tulostustarvikkeet

Saatavana kattava valikoima alkuperäisiä tulostustarvikkeita laitteellesi.

Osta tulostustarvikkeita