Mopria yhteensopivat tulostimet tulostavat suoraan älypuhelimista ja tableteista

Mopria sertifioidut Brother tulostimet tekevät älypuhelimesta ja tabletista tulostamisen entistäkin helpommaksi. Mopria tulostinkuvake ilmestyy mobiililaitteen näytölle, joten asennusta tai ajureita ei tarvita.
 
Brother on nyt sertifioinut ensimmäiset Mopria-yhteensopivat laitteensa. Moprian Alliancen tavoite on luoda yksinkertainen standardi ja tehdä älypuhelimista ja tableteista tulostaminen entistäkin helpommaksi.

Mopria hyväksytyt tulostimet ilmestyvät automaattisesti esimerkiksi älypuhelimesi näytölle. Valokuvat, asiakirjat ym. voidaan siten tulostaa saman tien, eikä enää tarvitse hukata aikaa miettimällä asetusten muuttamista tai erityisten ajureiden asentamista.
 
Moprian takana oleva tuottoa tavoittelematon organisaatio sopii erinomaisesti Brotherin strategiaan luoda mahdollisimman käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä tulostimia.
 
Ensimmäiset Mopria sertifioidut laitteet ovat HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, DCP-L8400CDN och DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW ja MFC-L9550CDWT.
 
Lisätiedot: www.mopria.org
 
*Langaton Mopria-tulostus toimii älypuhelimissa ja tableteissa, jotka käyttävät Android 4.4 tai uudempaa käyttöjärjestelmää. Mopria Print Service sovellus on ladattavissa Google Play™ Storesta ilmaiseksi.

Mopria sertifioidut Brother-laitteet