1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2014
  5. Brother - yksi sadasta innovatiivisimmasta yrityksestä

Brother on yksi sadasta maailman innovatiivisimmasta yrityksestä

Brother on Thomson Reutersin erittäin arvostetulla Top 100 "Maailman innovatiivisinta yritystä" listalla jo kolmatta vuotta peräkkäin. Brother, joka on tunnetaan parhaiten tulostimistaan, on listattu maailman tunnetuimpien, eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa.

Uutta Brother tulostinta ostaessasi tai työpäivän aikana käyttäessäsi, et ehkä tule ajatelleeksi, että kyseinen laite sisältää monia maailmanluokan innovaatioita. Vaikka Brother tuo aika ajoin markkinoille uraauurtavaa tekniikkaa, on Brotherille edelleen tärkeää myös se, että ympäri maailmaa sijaitsevien asiakkaidemme laitteet toimivat hyvin joka päivä ja täyttävät erittäin vaativat kierrätystä ja ympäristöystävällisyyttä koskevat kriteerit.

Monet ovat löytäneet Brotherin laadukkaat laitteet ja kiittävät niiden kekseliäisyyttä ja innovatiivisia toimintoja. Suuri kansainvälinen mediayritys Thomson reuters on niistä yksi. He listasivat Brotherin sadan maailman innovatiivisimman yrityksen joukkoon - jo kolmatta vuotta peräkkäin. Thomson Reutersin Top 100 listalla on Brotherin lisäksi useita maailmankuuluja yrityksiä useilta eri toimialoilta ja sektoreilta. Japanilaisia yrityksiä on listalla 27 ja Brother on yksi niistä.

Thomson Top 100