Brother iPrint&Scan appsi

Brother on kiinnittänyt huomiota mobiilitulostuksen huomattavaan lisääntymiseen. Kasvun odotetaan tulevina vuosina jatkuvan, sillä yhä useampi työntekijä tulee jatkossa käyttämään älypuhelintaan tai tablettiaan pääasiallisena työvälineenään. Ensi vuonna osuuden odotetaan olevan 37 prosenttia, ja vuonna 2018 jo yli 70 prosenttia.

Kun tulostuslaitteiden maahantuoja Brother muutama vuosi sitten lanseerasi maailman ensimmäisen mobiilitulostus- ja skannausappsin, ei kukaan osannut ennakoida, että siitä alkaisi myös mobiilitulostuksen suosio.

 

Brotherin ilmainen iPrint&Scan appsi on nykyään erittäin suosittu iPhone/iPad, Android ja Windows Phone käyttäjien keskuudessa ja sillä on vuosittain miljoonia uusia käyttäjiä. 

 

Vuonna 2012 iPrint&Scan appsilla tulostettiin langattomasti 14 miljoonaa sivua. Vuonna 2013 sivuja oli 57 miljoonaa ja vuoden 2014 neljän ensimmäisen kuukauden aikana Brother ylitti jo 88 miljoonan rajan. Näin ollen 100 miljoonan älypuhelimista ja tableteista tulostetun sivun tavoite on todella realistinen. 

 

Älypuhelimen toiminto, joka harvemmin huomioidaan

Kun ihmiset puhuvat älypuhelimistaan ja tableteistaan, ei toimistokäyttöön liittyviä toimintoja useinkaan mainita, vaan keskustelunaiheena ovat selfie-kuvat, videot ja näytön koko.

 

Brotherilla on huomattu, että tämä painopiste on muuttumassa, sillä yhä useammat käyttävät älypuhelinta ja tablettia työvälineenään. "Asiakkaidemme lukuisten yhteydenottojen perusteella näyttää siltä, että monet mobiilitoimiston tarvitsemat käyttömahdollisuudet ovat avautuneet käyttäjille iPrint&Scan appsimme kautta," selittää Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

 

"Nykyään mikään ei ole helpompaa, kuin sähköpostin, juuri tabletista lukemasi asiakirjan tai hetki sitten ottamasi valokuvan lähettäminen - langttomasti ja suoraan tulostimeen. Voit myös skannata tärkeät asiakirjasi Brother monitoimilaitteella ja tallentaa ne tablettiisi tai puhelimeesi, jotta ne ovat aina helposti käsillä," sanoo Tom Forssell.

 

Mobiilitoimisto on maailmanlaajuinen trendi
Brother ei tietenkään ole ainoa mobiilitoimistojen merkittävää kasvua seuraava IT-alan yritys. Kasvun ovat nähneet myös kansainvälisten tutkimusyritysten, kuten IDC:N ja Gartnerin, ammattilaiset.

 

IDC:n mukaan 37 prosenttia maailman työvoimasta työskentelee mobiilisti älypuhelintaan käyttäen jo ensi vuonna. Samaan aikaan 50 prosenttia kaikista älypuhelimen käyttäjistä ja 58 prosenttia kaikista tabletin omistajista tulee tulostamaan mobiililaitteistaan vuonna 2015.

 

Gartner katsoo jo paljon kauemmas. He ennustavat, että vuonna 2018 jo 70 prosenttia ihmisistä tekee toimistotyönsä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla.

 

Useimmat Brotherin tulostimet, monitoimilaitteet ja skannerit tukevat langatonta tiedonsiirtoa älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin.

 

Brother tarjoaa useita vaihtoehtoja langattomaan tulostukseen

Monissa Brother laitteissa on Apple AirPrint tuki ja yhä useammat tukevat myös Mopriaa, joka on Androidin vastine AirPrintille. Joissakin malleissa on jopa langaton NFC-tuki.

 

Lataa iPrint&Scan iOS laitteille tästä.

Lataa iPrint&Scan Android laitteille tästä.

Lataa iPrint&Scan Windows laitteille tästä.

iPrint&Scan-sovelluksen logo