Brotherin designosaaminen vakuuttaa

Brother on kerännyt jo 50 arvostettua ”iF Design Awards” -palkintoa. Viimeisimmät myönnettiin kilpailussa, jossa oli mukana yli 5300 osallistujaa 53 maasta.

 

Design pitää sisällään monia asioita.

 

Kansainväliselle ”iF Design Awards 2015” tuomaristolle design tarkoittaa muutakin kuin kaunista ulkoasua.

Hyvä design koostuu myös helposta käytettävyydestä ja ympäristöystävällisestä toiminnasta.

 

Nämä kolme kriteeriä ovat uusien Brother tuotteiden suunnittelun kulmakiviä ja luultavasti tärkein syy siihen, että Brother on jälleen voittanut erittäin arvostettuja muotoilupalkintoja. Tänä vuonna Brother sai neljä palkintoa.

 

Arvostetut palkinnot jakaa ja organisoi iF-International Forum Design -tuomaristo, johon kuuluu alansa ammattilaisia ympäri maailmaa. He ovat palkineet seuraavat neljä Brother tuotetta iF Design Award 2015 -muotoilupalkinnolla:

 

MFC-J5720DW ja MFC-J4620DW mustesuihkutulostimet, L9000- ja L8000-sarjan värilaserlaitteet sekä PT-P750W ja PT-P700 tarratulostimet.

Brotherille on myönnetty yhteensä 50 iF Awards -palkintoa mukaan lukien vuonna 2015 saavutetut neljä palkintoa. Tämä on jo kahdeksas perättäinen vuosi, kun Brotherin design palkitaan muotoilupalkinnoin.

 

”Olemme iloisia kaikista tuotteillemme myönnetyistä palkinnoista, koska ne herättävät positiivista huomiota markkinoilla", sanoo Tom Forssell Brother Finlandilta.

 

”Erityisen ylpeitä olemme tuotteillemme myönnetyistä iF Design -muotoilupalkinnoista. Siksi, että  tuotteidemme laatu, suunnittelu, toiminta ja ympäristöystävällisyys on vakuuttanut tuomariston," sanoo Tom Forssell Brother Finlandilta. 

 

Lähes kaikki Brother tulostimet ovat nykyään joutsenmerkittyjä laitteita. Tämä ympäristömerkki vahvistaa, että Brother tulostimet käyttävät erittäin vähän energiaa, sisältävät monia ympäristöystävällisiä toimintoja ja ovat helppokäyttöisiä.

 

Tänä vuonna kilpailussa oli mukana yli 5300 tuotetta 53 maasta. Brother oli siis mukana erittäin kovatasoisessa kilpailussa.

 

iF Design Awards -muotoilupalkintoja on myönnetty vuodesta 1953 saakka ja se on nykyään yksi maailman arvostetuimmista palkinnoista.

 

 

Lisätiedot

Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
tai

Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi
iF Design Award 2015 -logo