1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2015
  5. Uusi huippumalli Brother värilasermallistoon

Uusi huippumalli Brother värilasermallistoon

Laajan paperikapasiteetin ja nopean tulostuksen tarjoava Brother HL-L9300CDWTT on erinomainen valinta keskisuurille työryhmille, jotka tulostavat päivittäin paljon väritulosteita.

Brother laajentaa keskisuurten värilasertulostimiensa valikoimaa värilaserilla, jonka paperikapasiteetti on poikkeuksellisen suuri ja joka tulostaa korkealaatuisia tulosteita erittäin edullisesti.

Vaikuttava HL-L9300CDWTT on Brotherin suositun Business Colour lasermalliston lippulaiva.

HL-L9300CDWTT on suunnattu keskisuurille työryhmille, jotka tulostavat suuria määriä väritulosteita päivittäin ja vaativat laitteeltaan joustavuutta, kuten mahdollisuutta tulostaa langattomasti suoraan älypuhelimista ja tableteista.

Laitteen suurin ero muihin Brother Business Colour malliston lasertulostimiin on se, että HL-L9300CDWTT sisältää kaksi lisäpaperikasettia ja tarjoaa 1300 arkin paperikapasiteetin.

"Asiakkaissamme on yhä enemmän "tehokäyttäjiä", jotka tulostavat suuria määriä päivittäin. he ovat etsineet värilasertulostinta, jossa on suuri paperikapasiteetti, nopea tulostus, joustavat käyttömahdollisuudet ja edulliset käyttökustannukset," kertoo Tom Forssell Brother Finlandilta.

Brother HL-L9300CDWTT tulostaa 30 sivua minuutissa sekä väreissä, että mustavalkoisena. 6000 sivun supervärikasetit pitävät sivukohtaiset tulostuskustannukset erittäin alhaisina.

Brother uutuus on Joutsenmerkitty ja se täyttää myös kansainvälisten Blue Angel ja Energy Star ympäristömerkkien vaatimukset, jotka takaavat erittäin alhaisen energiankulutuksen, erinomaisen käyttömukavuuden ja ympäristöystävällisyyden.

HL-L9300CDWTT tukee Brother Solution Interface tekniikkaa, joka mahdollistaa laitteen helpon integroinnin yrityksen olemassa oleviin sovelluksiin ja asiakirjanhallintajärjestelmiin. Myös tietoturva paranee, sillä tulostimen käyttöoikeutta voidaan rajata.
HLL9300CDWTT