1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2015
  5. Liettualaisissa poliisiautoissa Brother takapenkillä

Liettualaisissa poliisiautoissa Brother takapenkillä

Pienet Brother PocketJet tulostimet ovat suosittuja mobiilikäyttäjien keskuudessa, sekä ammattilaisten kuten poliisien, vartijoiden, pelastusalan ja myynnin liikkuvassa työssä. Liettuassa on tärkeää, että Brother tulostimet toimivat jopa erittäin kylmissä olosuhteissa.

Kun puhutaan tulostimista, tulee useimmille mieleen sisätiloissa, kuten toimistoissa tai kotona käytettävä laite. Harvemmat tulevat ajatelleeksi, että tulostimia voidaan käyttää myös eksoottisemmissa paikoissa kuten poliisiauton takapenkillä.

Liettuan poliisilaitos on laitteidemme käyttäjänä erinomainen esimerkki tästä. Heillä käytetään kannettavaa tietokonetta ja Brother A4-mobiilitulostinta päivittäisten rutiinien hoitamiseen. Työ helpottuu ja sujuvoituu, kun liikennerikkomuksista aiheutuvat sakkolaput voidaan tulostaa poliisiautossa.

 

Takakontista takapenkille

Tähän mennessä Liettuan poliisilaitoksella on käytössään jo 1200 kpl Brother PocketJet PJ-662 tulostinta ja luku kasvaa kuukausi kuukaudelta.

 

Aikaisemmin poliisit käyttivät suuria takakontissa säilytettäviä tulostimia. Tämä ratkaisu ei ollut kovinkaan näppärä käytännöllisyydestä puhumattakaan, sillä näiden tulostimien käyttö edellytti sekä paperin, että värikasettien säilyttämistä poliisiautoissa. Tämän lisäksi poliisien piti noutaa tulosteensa takakontista säässä kuin säässä.

Nykyään Liettualaiset poliisit käyttävät pientä Brother mobiilitulostinta autonsa sisällä etupenkiltä käsin. Useimmiten se on sijoitettu takapenkin keskikyynärnojaan, mutta voidaan tarvittaessa myös helposti siirtää.

 

Brother PJ-662 tulostimet liitetään kannettavaan tietokoneeseen joko USB-liitännällä tai langattomalla  Bluetooth-yhteydellä.

Toimii kaikissa lämpötiloissa
Liettuan Vilnassa toimiva poliisikomentaja, Algidas Stoxitas kertoo, että Brother tulostimista on ollut valtava apu poliisiautoissa työskenteleville poliiseille. "Työstä on tullut tehokkaampaa. Voimme nyt tulostaa tärkeät asiakirjat nopeasti, vaikka keli olisi kuinka haasteellinen. Lisäksi Brother tulostimet vaativat erittäin vähän ylläpitoa, " kertoo Stoxitas.

Brother PocketJet tulostimet toimivat lämpösiirtotekniikalla, johon ympäröivä käyttölämpötila ei vaikuta. Laitteet toimivat erinomaisesti ja tulostavat sekä rankkasateessa että helteessä.

Etua tuo myös se, että Brother PocketJet tulostimet toimivat ilman muste- ja värikasetteja. Ainoa asia, joka poliisien pitää säännöllisesti tarkistaa on laitteeseen integroitu A4-paperirulla.

Brotherin valikoimissa useita eri mobiilitulostimia
Brother PocketJet mallistoon kuuluu viisi mobiilitulostinta, jotka tulostavat laadukkaita A4-tulosteita kohtuullisella nopeudella.

Brother PocketJet laitteet käyttävät lämpösiirtotekniikkaa ja toimivat ilman väri- ja mustekasetteja, sillä teksti ja grafiikka "poltetaan" paperille.

Liettuan poliisilaitoksella on käytössään Brother PocketJet PJ-662, joka tulostaa 6 A4-sivua minuutissa. Tulosteiden tarkkuus on 200 dpi.

Brother PJ-662 sisältää USB-liitännän, langattoman Bluetooth yhteyden sekä IrDA-liitännän. Nämä takaavat erittäin joustavat käyttömahdollisuudet monilla eri sovelluksilla.
Liettualainen poliisi poimii tulostetta mobiilitulostimesta