1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2015
  5. Brother on maailman innovatiivisimpia yrityksiä

Brother on maailman innovatiivisimpia yrityksiä

Joka vuosi maailmanlaajuinen tiedon jättiläinen, Thomson Reuters, nimeää yrityksiä jotka ovat parhaiten onnistuneet muuttamaan luodat ideansa ja innovaationsa kaupallisiksi. Brother on näiden yritysten joukossa.

 

Suurin osa ihmisistä tunnistaa Brotherin, sillä tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja yrityksissä käytetään suosittuja Brother monitoimilaitteita, tarratulostimia, fakseja ja lasertulostimia. Harvemmat tietävät, että Brother, jonka pääkonttori on Japanissa, on myös yksi maailman innovatiivisimmista yrityksistä.

 

Brotherin innovatiivisuus on virallisesti vahvistettu tosiasia, sillä Thomson Reuters on valinnut Brotherin yhdeksi maailman "sadasta innovatiivisimmista yrityksistä" neljättä vuotta peräkkäin.

 

Brother on tällä arvostetulla listalla monien maailman tunnetuimpien eri toimialoilla ja markkinoilla toimivien yritysten kanssa. Kaikille näille yrityksille on luonteenomaista, että he ovat onnistuneet erittäin hyvin muuttamaan luovat ideansa ja innovaationsa kaupallisiksi ja suojanneet patenttinsa, perustelee Thomson Reuters virallisessa tiedotteessaan Brotherin nimeämistä.

 

Jokainen Top 100 listattu yritys on arvioitu neljässä eri kategoriassa: Uusien patenttien lukumäärä, patenttien hyväksyntä, patentoitujen tuotteiden maailmanlaajuisuus ja patenttien vaikutus teollisuuteen. 

 

"Paikka Thomson Reutersin Top 100 listalla on loistava huomionosoitus tuotteidemme kehittäjille ja tutkijoille, mutta myös innovatiivisuutta arvostavalle maailmanlaajuiselle johdollemme," selittää Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

 

"Suomen maakonttori on osa maailmanlaajuista Brother konsernia. Tämä palkinto osoittaa meille sen, että voimme odottaa yhä uusia innovatiivia Brother tuotteita myös tulevina vuosina. Brother laitteita, jotka tekevät asiakkaidemme päivittäisestä arjesta helpompaa," Tom Forssell jatkaa. 

 

Yksi Brotherin uusimmista ja suurimmista innovaatioista ovat Print 3.0 sukupolven monitoimilaitteet. Brother oli ensimmäinen maahantuoja, joka toi markkinoille edullisen A3-malliston kaikkien saataville.

Thomson Reuters -logo