1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother OmniJoin™ - Uutta tehokkuutta kokoustamiseen

Brother OmniJoin™ - Uutta tehokkuutta kokoustamiseen

Online-kokoustamisesta on tullut yrityksille yhä tärkeämpi yhteistyöväline, joka mahdollistaa työryhmän välisen yhteistyön heidän sijainnistaan huolimatta. Ajasta on tullut kallisarvoista,  joten yritykset säästävät sekä aikaa, että rahaa pitämällä kokouksensa verkossa - Online-verkkoneuvotteluna.

Matkustus vähenee
Matkustus minimoituu, sillä kokoukseen voi osallistua omasta työpisteestä tai lähimmästä kokoushuoneesta käsin - tai jopa hotellihuoneesta. OmniJoin™ appsi mahdollistaa kokouksen järjestämisen ja kokoukseen osallistumisen älypuhelimella tai tabletilla. Ainut vaatimus on vakaa 3G-nettiyhteys - sekä rauhallinen paikka.

OmniJoin™ lyhyesti:

• 8-50 käyttäjälle
• Nettiportaali kokousta varten
• Joustava kokousisännöinti
• Tukee älypuhelimia ja tabletteja
• HD-tasoinen videokuva ja -ääni (VoIP)
• Mahdollisuus näytön ja sovelluksen jakamiseen
• Tiedoston jakaminen
• Pilvitallennus

Tehokkuutta ja tuottavuutta kokoustamiseen
OmniJoin™ verkkoneuvotteluohjelman käyttöliittymä on helppo ja käyttäjäystävällinen. Tehokkaan virtuaalisen kokoushuoneen videokuva toimii keskeytyksettä. OmniJoin tarjoaa osallistujille oman luokkansa parhaat mahdolliset verkkoneuvottelutoiminnot turvallista ja ammattitasoista Online-kokousta varten. Yksinkertaisen   nettipohjaisen käyttöliittymän ansiosta kokoukseen osallistuminen on nopeaa ja helppoa. Kokoustajat saavat käyttöönsä laajan valikoiman toimintoja, jotka kokouksen isäntä on valinnut etukäteen. Messenger -toiminto mahdollistaa viestittämisen kokouksen vetäjälle muita kokoukseen osallistuvia häiritsemättä. Kokouksen aikana on myös mahdollista jakaa asiakirjoja, taulukoita tai valkotauluja.

Tietoturva on erittäin tärkeää
Online-kokousten aikana jaetaan usein luottamuksellisia asiakirjoja kuten tilinpäätöstietoja ja asiakastietoja, siksi OmniJoin™ Public Cloud on päästä päähän salattu tietoturvan takaamiseksi. Online-kokousten isänniltä edellytetään tunnistautumista ja kokoukseen osallistuville voidaan luoda salasana kokoukseen kirjautumista varten. Kokous voidaan myös nauhoittaa ja tallentaa pilveen myöhempää tarkastelua varten. Tai välitettäväksi edelleen henkilöille, jotka eivät voineet osallistua kokoukseen. On myös mahdollista arkistoida asiakirjat jotka on esitelty, joista on keskusteltu ja joita on muokattu kokouksen aikana.

Ilmainen kokeilujakso (30 päivää ) - enintään 30 osallistujaa
OmniJoin Lite - 8 osallistujaa (8 videoneuvottelussa)
OmniJoin - 30 osallistujaa (12 videoneuvottelussa)
OmniJoin Pro - 50 osallistujaa (20 videoneuvottelussa)
OmniJoin Enterprise - osallistujien lukumäärä valitun ohjelmaversion mukaisesti
OmniJoin verkkoneuvottelu