PDF-tallennuksen lisäominaisuudet

Monet Brother skannerit ja monitoimilaitteet sisältävät kaksi erittäin kätevää lisätoimintoa: "Skannaus haettavaksi PDF:ksi" ja "Skannaus suojatuksi PDF:ksi". Helppokäyttöiset toiminnot on suunniteltu helpottamaan työskentelyäsi.

Skannaa haettavaksi PDF:ksi
Valitessasi tämän vaihtoehdon on sinulla myöhemmin mahdollisuus hakea tekstiä PDF-asiakirjastasi. Jos olet esimerkiksi skannannut 20-sivuisen vakuutusasiakirjan ja haluat löytää vakuutusehdoista vesivahingoista kertovan osuuden, löydät sen helposti PDF-asiakirjan hakutoimintoa ja hakusanaa käyttäen. Haku listaa hakusanaasi vastaavat sanaosumat ja voit silmäillä vesivahinkoa koskevan osuuden helposti. Tämä toiminto on erittäin kätevä ja säästää aikaasi etenkin monisivuisten asiakirjojen käsittelyssä. 

Skannaa suojatuksi PDF:ksi
Kun skannaat luottamuksellista asiakirjaa, voit suojata sen 4-numeroisella koodilla. Vastaanottajan tulee tietää koodi lukeakseen asiakirjan. Tämä takaa 100 % asiakirjaturvallisuuden, sillä asiakirjan pääsevät lukemaan vain ne henkilöt, joille olet antanut koodin. Jos käsittelet luottamuksellisia asiakirjoja, kuten lakiasiakirjoja, kokouspöytäkirjoja tai sopimuksia päivittäin, on asiakirjan suojaaminen hyvä tapa varmistaa, että asiaankuulumattomilla ei ole pääsyä näihin asiakirjoihin.

PDF-tallennuksen lisäominaisuudet