1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brotherin Inkbenefit edulliseen tulostukseen

Brotherilla tulostat jopa 70 % edullisemmin


Brotherin uuden DCP-J785DW mustesuihkumonitoimilaitteen väreillä voi tulostaa keskimäärin jopa kaksi vuotta. Brotherin uusi mallisto on nimeltään inkbenefit, johon kuuluvat hyvin riittoisat uudet mustesuihkumonitoimilaitteet. Hiljattain lanseeratun DCP-J785DW:n verollinen suositushinta on 258 €.

On yleisesti tunnettua, että tulostimien käyttäjää ärsyttää useimmiten uusien värikasettien hinta. Suurin osa tulostimien ja monitoimilaitteiden käyttökustannuksista syntyykin tarvikkeista, käytettiinpä tulostinta sitten kotona, kotitoimistoissa tai isommissa yrityksissä. Brotherin edullinen inkbenefit-mallisto tuo ratkaisun tähän ongelmaan.

Brother lanseerasi ensimmäisen inkbenefit-mallistonsa tuotteena DCP-J785DW mustesuihkumonitoimilaitteen, joka lupaa jopa merkittävät säästöt värikasettikuluissa verrattuna vastaaviin tavanomaisiin mustesuihkutulostimiin. Mustavalkotulosteen hinnaksi on laskettu 1,29 senttiä per sivu ja väritulosteen sivuhinta on 5,75 senttiä (verolliset hinnat).

Tämä tekee Brotherin inkbenefit-laitteesta DCP-J785DW yhden markkinoiden kokonaisedullisimmista mustesuihkumonitoimilaitteista. Brother DCP-J785DW:n verollinen suositushinta on 258 €. Laite sopii erinomaisesti esimerkiksi pieniin paljon tulostaviin toimistoihin tai kotikäyttöön.

Kokonaisedullisuuden salaisuutena edulliset ja riittoisat suurvärikasetit
Brotherin DCP-J785DW mustesuihkumonitoimilaitteeseen on saatavana erittäin riittoisat inkbenefit-supervärikasetit. Mustalla värikasetilla voi tulostaa jopa 2400 sivua ja värikasettien (C/M/Y) riittoisuus kattaa jopa 1200 sivua.

Brotherin tekemän tutkimuksen mukaan DCP-J785DW:n värit riittävät noin kaksi vuotta keskimääräisen perheen tulostuksissa. DCP-J785DW soveltuu näin ollen mainiosti kotikäyttöön, vaikka laitteen pääkohderyhmänä on paljon tulostavat yritykset. Tutkimusotanta käsitti 509 kotitaloutta. Tutkimus osoitti, että noin puolet näistä kotitalouksista tulostaa keskimäärin 200 sivua kuukaudessa. Heidän tulostustarpeisiinsa sopisivat näin ollen edulliset ja riittoisat Brother inkbenefit-suurvärikasetit. Mustan värikasetin verollinen suositushinta on 30,98 € ja värit C/M/Y à 17,87 € verolla.

”Uusi inkbenefit-mallistomme on suunnattu kustannustietoisille tulostajille, jotka tulostavat suuria määriä kuukausittain. Saat parhaat säästöt tulostuskustannuksissasi, jos olet aiemminkin tulostanut suuria tulostusmääriä. Mikäli taas tulostat vain vähän, suosittelemme tällöin muita kustannustehokkaita Brotherin monitoimilaitteitta. Niiden ostohinta on halvempi, mutta niissä on suhteessa suuremmat käyttökustannukset”, Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell kertoo.

Kompakti kooltaan, riittoisa tulostuksissa
Brotherin uusi DCP-J785DW on kompakti mustesuihkumonitoimilaite, jolla voi tulostaa, skannata ja kopioida niin väreissä kuin mustavalkoisesti.

Laite tulostaa 12 mustavalkokuvaa ja 10 värikuvaa minuutissa. Tulostuskustannuksia voi optimoida käyttämällä reunatonta valokuvatulostusta sekä suosimalla kaksipuolista tulostusta (duplex).

Mustesuihkumonitoimilaitteessa on WiFi-yhteys ja laite tukee Brotherin ilmaista iPrint&Scan -appsia, jolla voi tulostaa ja skannata suoraan älypuhelimesta tai tabletista pilvipalveluihin, kuten Dropboxiin, Microsoft OneDrive®lle tai Google Drive™en.

Saatavuus ja hinnat
Brother DCP-J785DW mustesuihkumonitoimilaitetta on saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan. Laitteen verollinen suositushinta on 258 €. Värikasettien verolliset suositushinnat: musta 30,98 € ja C/M/Y à 17,87 €.

Lisätiedot
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi
Brother DCPJ785DW Inkbenefit tulostin