1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother L6000- ja L500-sarjalle kysyntää

Brotherin mustavalkolasermallistolle löytyy kysyntää

Brotherin hiljattain lanseeratulle tulostinmallistolle on kysyntää: merkittävä ranskalainen pankki tilasi Brotherilta 40 000 mustavalkolasertulostinta. L5000- ja L6000-sarjaan kuuluu tulostimia ja monitoimilaitteita, jotka ovat vankkarakenteisia, kestäviä sekä parannetun tietoturvan ansiosta erittäin luotettavia käyttää. Lisäksi mallisto on käyttökustannuksiltaan edullinen.

Brother lanseerasi keväällä mustavalkolasertulostinmalliston, jonka ansiosta Brother siirtyi suurten yrityslaitteiden luokkaan kohderyhmänään keskisuuret yrityksen. Brotherin L5000- ja L6000-mallisto on vastannut kysyntään, sillä suuri ranskalainen pankki tilasi 40 000 Brotherin tulostinta korvatakseen aikaisemmat eri valmistajien tulostimet.

Brotherin tulostinmallisto sopii erityisesti pieniin ja keskisuuriin toimistoihin työryhmä- ja osastotulostimeksi. Brotherin L6000-sarjan tulostimet ovat nopeita, sillä tulostusnopeus on jopa 50 sivua minuutissa. Tulostimet ja monitoimilaitteet vastaavat hyvin jopa 10 000 sivun kuukausittaisiin tulostustarpeisiin.

”Suomessakin on lukuisia yrityksiä, joissa ei tulosteta koko ajan väritulosteita. Näiden yritysten käyttöön sopivat mustavalkotulostimet. Taloudellisestikin ajateltuna asiakirjojen tulostaminen mustavalkoisesti on edullisinta. Brotherin uutuusmallisto on paitsi edullinen myös suorituskykyinen ja siten monille kiinnostava vaihtoehto”, Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell kertoo.
Brotherin asiakaskunta on tyypillisesti kiinnostunut paperikapasiteetista, käyttökustannuksista ja nopeudesta. Tämän lisäksi parannettu tietoturva on monille ratkaiseva tekijä tulostinhankinnoissa. Brotherin tulostimilla voi tulostaa luottamuksellisia asiakirjoja turvallisesti, vaikka tulostinta käyttäisi useampikin käyttäjä.

L5000-mallisto sopii edullisia käyttökustannuksia arvostaville

Brotherin L5000-mallistoon kuuluu viisi tulostinta ja kaksi monitoimilaitetta, joilla voi skannata, tulostaa ja kopioida. Yhteen monitoimilaitteeseen sisältyy lisäksi faksi. Malliston monitoimilaitteet ovat erittäin nopeita ja laitteiden käyttökustannukset ovat alhaisia uusimman teknologian sekä jättivärikasettien ansiosta.

Ansioitunut isobritannialainen testilaboratorio Buyers Laboratory (BLI) testasi useampia Brotherin tulostimia L5000-sarjasta. BLI:n arvioissa korostuivat laitteiden edulliset käyttökustannukset, nopeus ja luotettavuus: ”Laitteiden nopeus ei merkittävästi kärsi tulostuspiikkeinäkään.” Uuden malliston kokonaiskäyttökustannukset ovat keskimääräistä edullisimpia.

L6000-sarjassa korostuu tulostuksen nopeus
Brotherin L6000-mallistoon kuuluu neljä tulostinta ja kolme monitoimilaitetta. Malliston mustavalkolaserlaitteet ovat hintaluokassaan erittäin nopeita. Mallista riippuen laitteiden tulostusnopeus on 46−50 sivua minuutissa, samoin paperikapasiteetti on suurempi kuin aikaisemmin.

L6000-sarjan laitteissa on vakiona 520 arkin paperikapasiteetti, jota voi kasvattaa enintään 2650 arkkiin. Osaan malliston laitteista on saatavilla jättivärikasetit, joilla voi tulostaa jopa 20 000 sivua. Kokonaiskäyttökustannukset ovat siten edullisia, sillä laitteet vievät vain vähän energiaa.

Brotherin PrintSmart Secure Pro -toiminto lisää tietoturvaa luottamuksellisia asiakirjoja tulostettaessa. IT-osastoilla on siten mahdollistaa määrittää tulostusasetukset niin, että vain asianomaiset voivat tulostaa heille tarkoitetut asiakirjat.

PrintSmart Secure Pro -toimintoa käyttämällä yrityksen henkilökunta ja sekä vierailijat voivat tulostaa omilta kannettaviltaan, tableteiltaan tai älypuhelimiltaan. Tämä on käytännöllistä yrityksille, jotka sallivat omien laitteiden käytön (Bring Your Own Device).

Monikäyttöisyyttä arvostetaan
Monipuolisuus, luotettavuus ja edulliset käyttökustannukset ovat tärkeitä ominaisuuksia, joita tulostinasiakkaat vaativat ja arvostavat. Brother otti huomioon nämä seikat suunnitellessaan uusimpia mustavalkolasermallistojaan L5000 sekä L6000.

L5000- ja L6000-mallistojen tulostimet ja monitoimilaitteet voidaan kytkeä Wi-Fin kautta langattomaan verkkoon ja/tai kiinteään verkkoon. Laitteet tukevat Apple AirPrintiä, Google Cloud Print 2.0:ta sekä langatonta tulostamista joko NFC-tekniikan tai Moprian välityksellä. Laitteet tukevat myös Brotherin ilmaista iPrint&Scan -appsia, jolla voi tulostaa langattomasti mobiililaitteilta.

Brotherin uusissa laitteissa on edistyksellinen Web Connect -toiminto, jonka avulla voi ladata, skannata, tallentaa tai tulostaa asiakirjoja ja valokuvia suoraan useimmista markkinoilla olevista pilvipalveluista. Tätä voi hyödyntää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja varmuuskopioinnissa.

Web Connectin avulla voit skannata asiakirjojasi myös Office-ympäristöön. Voit lähettää asiakirjasi yhdellä klikkauksella Exceliin, Wordiin tai PowerPointiin ja aloittaa dokumentin muokkaamisen.

Laitteet tukevat myös Brother Solution Interfacea (BSI). BSI:n avoimen käyttöliittymän ansiosta kolmannen osapuolen sovelluskehittäjät voivat luoda räätälöityjä tulostuksenhallintaratkaisuja Brotherin laitteisiin. Käytännössä tämä mahdollistaa yrityskohtaisten tulostusratkaisujen räätälöinnin tai Brotherin laitteiden integroinnin yrityksen olemassa olevaan it-infrastruktuuriin − mikä lisää entisestään laitteiden monikäyttöisyyttä.

Hinnat ja saatavuus
Brotherin L5000- ja L6000-mustavalkolasermalliston laitteita on saatavilla kautta maan Brother-jälleenmyyjiltä.
Brother L5000- ja L6000-sarjaan kuuluu mustavalkolasertulostimia ja -monitoimilaitteita