1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother siirtyy uudella mallistollaan suurten yrityslaitteiden luokkaan kohderyhmänään keskisuuret yritykset

Brother siirtyy uudella mallistollaan suurten yrityslaitteiden luokkaan kohderyhmänään keskisuuret yritykset

Uuteen ammattimallistoon kuuluu neljä mustavalkolasertulostinta sekä kolme mustavalkolasermonitoimilaitetta. Laitteet tarjoavat suuremman paperikapasiteetin, nopeaa tulostamista, jopa 50 sivua minuutissa, edulliset käyttökustannukset sekä erinomaista tietoturvaa.

Brotherin uusi mustavalkolasermallisto on tähän mennessä valmistajan nopein ja paperikapasiteetiltaan monipuolisin tuoteperhe, jolla tulostintoimittaja siirtyy yrityslaitteiden luokkaan.

Brother on perinteisesti ollut tunnettu tulostimistaan ja monitoimilaitteistaan, jotka ovat sopineet erityisesti pienten yritysten ja kotitoimistojen käyttöön. Tulostinbrändi on Suomessa yksi markkinoiden suosituimpia merkkejä.

Tulostintoimittaja Brother tähtää 6000-sarjan mustavalkolasermallistollaan uuteen kohderyhmäänsä keskisuuriin ja suuriin yrityksiin, joiden kuukausittaiset tulostustarpeet voivat olla jopa 10 000 sivua. Tämän kategorian asiakkaita kiinnostaa tyypillisesti tulostusnopeus, suuri paperikapasiteetti, edulliset tulostuskustannukset sekä enenevässä määrin tietoturva.

Mallisto on Brotherin nopein (ja kaunein)
Brother ei jätä asioita puolitiehen. Siksi uusi mallisto ei tarkoita vain nopeampaa tulostusta vanhassa paketissa, vaan koko 6000-sarjan ammattimallisto on suunniteltu alusta pitäen uudelleen. Suunnittelun keskiössä ovat olleet tyypillisen keskisuuren yrityksen tulostustarpeet ja -vaatimukset.

Uudet mustavalkolasertulostimet edustavat Brotherin nopeinta tulostustekniikkaa. Brotherin ammattimallisto on luotettava ja kestävä käyttää, ja lisäksi yksi markkinoiden kokonaisedullisimmista sivukohtaisella tulostuksella mitattuna. Mallistossa on Brotherin historian suurin paperikapasiteetti sekä ulostulotaso (250 arkkia). Tulostinten ja monitoimilaitteiden tulostusnopeus on joko 46 tai 50 sivua minuutissa. Ensimmäinen tuloste valmistuu vähän yli seitsemässä sekunnissa.

Osaan Brotherin ammattimalliston tulostimiin on saatavilla jättivärikasetit, joilla voi tulostaa jopa 20 000 sivua. Malliston energiankulutus on alhainen, mikä vaikuttaa osaltaan siihen, että laitteet tarjoavat erinomaista suorituskykyä markkinoiden edullisimmin käyttökustannuksin.

Brotherin mustavalkolasermalliston tekniikka on ajan hermolla. Laitteet käyttävät esimerkiksi NFC-tekniikkaa (Near Field Communication), joka mahdollistaa langattoman tulostamisen suoraan mobiililaitteilta − älypuhelin tai tabletti viedään vain tulostimen lähelle ja tulostaminen voi alkaa. Tulostimia ja monitoimilaitteita on saatavilla sekä langattomalla että kiinteällä verkkoyhteydellä. Laitteet voi sijoittaa yritysten yksilöllisten tarpeiden mukaan toimiston yhteisiksi tulostimiksi tai eri osastojen työryhmätulostimiksi.

Laitteet sopivat paljon tulostaviin toimistoihin
Brotherin uutuusmalliston mustavalkolasertulostimet tuovat mukanaan käytännöllisen uudistuksen: vakiona on 520 arkin paperikasetti. Maksimipaperikapasiteetti kohoaa näin 2650 arkkiin.

Tulostimet voidaan räätälöidä käyttäjien käyttötarpeiden mukaan. Paperikapasiteettia voi esimerkiksi laajentaa lisäpaperikasetein ja paperinkäsittelyä voi puolestaan parantaa eri lisälaittein, kuten neljän lokerikon lajittelijalla. Lajittelija erottelee tulosteet omiin lokeroihinsa käyttäjittäin, työryhmittäin tai käytettävän paperin mukaan.

”Integroinnin joustavuus on yksi keskisuurten yritysten vaatimuksista. Siksi uusi mustavalkolasermallistomme sopii mihin tahansa verkkoympäristöön tai työryhmäkäyttöön. Malliston parannettuun tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota ja luottamuksellisetkin asiakirjat voi tulostaa huoletta työryhmätulostimiin, sillä laitteet tukevat suojattua käyttöä ja todentamista”, vakuuttaa myyntijohtaja Tom Forssell Brother Finlandilta.

Uudet laitteet ovat yhdistettävissä Brotherin joustaviin tulostusratkaisuihin, kuten PrintSmart Cost Controliin. Ratkaisu tuo yrityksen tulostusmäärät ja tulostimien käytön näkyväksi ja mahdollistaa siten tulostuskustannusten tarkemman seurannan.

PrintSmart Secure Pro -ratkaisu taas tarjoaa IT-osastolle mahdollisuuksia tulostuksen tietoturvan parantamiseen pull printing -toiminnon ja suojatun tulostuksen ansiosta. Tämän lisäksi mobiilitulostus ja parannetut skannausominaisuudet tuovat lisäarvoa pienille ja keskisuurille yrityksille. Brotherin PrintSmart Secure Pro:ta käyttämällä yrityksen henkilökunta sekä vierailijat voivat tulostaa omilta kannettaviltaan, tableteiltaan tai älypuhelimiltaan. Tämä on käytännöllistä yrityksissä, jotka sallivat omien laitteiden käytön (Bring Your Own Device).

Brotherin uutuusmalliston laitteet tukevat Brother Solutions Interfacea (BSI). BSI:n avoimen käyttöliittymän ansiosta kolmannen osapuolen sovelluskehittäjät voivat luoda räätälöityjä tulostuksenhallintaratkaisuja tiettyjä Brotherin laitteita varten. Käytännössä tämä mahdollistaa yrityskohtaisten tulostusratkaisujen räätälöinnin tai Brotherin laitteiden integroinnin yrityksen olemassa olevaan it-infrastruktuuriin.

Malliston esittely lyhyesti
Brotherin uutuusmalliston pienin laite on HL-L6300DW tulostin. Mustavalkolasertulostin tulostaa jopa 46 sivua minuutissa ja sopii erityisesti 10−150 hengen yrityksiin. Tulostimessa on vakiona 520 arkin paperikapasiteetti, jota voi laajentaa kolmella à 250 arkin tai kahdella 520 arkin lisäpaperikasetilla. Tulostimeen kuuluu USB-, langaton ja gigabitin kiinteä verkkoliitäntä.

HL-L6300DWT:ssä on melkein samat ominaisuudet, mutta siinä on vakiona kaksi 520 arkin paperikasettia.

Brother HL-L6400DW tulostaa 50 sivua minuutissa ja sopii erityisesti 50−150 hengen yrityksiin tai suuryrityksiin, joissa on yli 150 tulostimen käyttäjää. Näissä tulostimissa voi käyttää jopa 20 000 sivun jättivärikasettia. Vakiopaperikapasiteetti on 520 arkkia, mutta paperikapasiteettia voi laajentaa tuplasti.

HL-L6400DWT:ssä on melkein samat ominaisuudet, mutta siihen kuuluu vakiona kaksi 520 arkin paperikasettia.

Brother DCP-L6600DW mustavalkolasermonitoimilaite tulostaa ja kopioi mustavalkoisena sekä skannaa väreissä. Tulostusnopeus on 46 sivua minuutissa ja vakiopaperikapasiteetti on 520 arkkia. Laitetta on helppo käyttää suurelta 12,3 cm kosketusnäytöltä. Monitoimilaitteessa on 80 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja siihen voi yhdistää lisäpaperikasetteja. Brother DCP-L6600W on tyypillinen valinta 10−150 työntekijän yrityksiin.

MFC-L6800DW:ssä on melkein samat ominaisuudet kuin DCP-L6600DW:ssä, mutta MFC-L6800DW:hen sisältyy faksi.

MFC-L6800DWT:ssä on edelliseen nähden lähes samat ominaisuudet, mutta siihen kuuluu vakiona kaksi 520 arkin paperikasettia.

Brother MFC-L6900DW monitoimilaitteen tulostus- ja skannausnopeus yltää jopa 50 sivuun minuutissa. MFC-L6900DW:ssä voi käyttää 20 000 sivun jättivärikasetteja.

MFC-L6900DWT:ssä on melkein samat ominaisuudet, mutta siihen kuuluu vakiona kaksi 520 arkin paperikasettia.
New series of mono laser printer | Brother