1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brotherilta mobiilitulostin nyt myös iPhone- ja iPad-käyttäjille

Brotherilta mobiilitulostin nyt myös iPhone- ja iPad-käyttäjille

PocketJet PJ-763MFi on Brotherin suositun mobiilitulostinmalliston uusin malli. Mobiilitulostimet ovat erityisen suosittuja liikkuvien myynti-, huolto- ja pelastusalan ammattilaisten käytössä. Lämpötulostustekniikkaa käyttävät tulostimet ovat erittäin luotettavia ja toimivat ilman mustetta tai värikasetteja. PJ-763MFI eroaa muusta mallistosta siinä, että se on tarjoaa helpon yhteyden Applen puhelimiin ja tabletteihin.

Apple-käyttäjiä on markkinoillamme paljon ja juuri heille lanseeraamme nyt Brotherin PJ-763MFi:n - lämpötulostustekniikkaa käyttävän mobiilitulostimen, joka toimii Applen älypuhelimilla ja tableteilla.

Yhä useammat ammattilaiset luottavat lämpötulostustekniikkaan, jonka ansiosta tulostimet ovat kooltaan erittäin pieniä ja keveitä sekä tulostavat mustavalkoisena lämpöpaperille ilman mustetta tai värikasetteja.

Tulostimilla on useita käyttötapoja
Tyypillisimpiä Brother mobiilitulostimien käyttäjiä ovat ammattilaiset, jotka tarvitsevat tulosteita liikkeellä ollessaan. He tulostavat raportteja, laskuja, kuitteja, tarjouksia, sopimuksia, lähetyslistoja tai muita kiireellisiä asiakirjoja.

Juuri tästä syystä näet usein myynnin, huollon ja pelastusalan ammattilaisten käyttävän Brother mobiilitulostimia.

Brother PocketJet tulostimia käytetään myös sakkolappujen sekä potilastietojen tulostamiseen.

Tämän lisäksi PocketJet tulostimista on tullut tatuoijien hittituote ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. He tulostavat asiakkaidensa iholle tatuoitavat kuvat Brotherin lämpösiirtopaperille ja käyttävät sitä tatuoitavan kuvan sapluunana.

Suunnattu erityisesti Apple-käyttäjille
Brother PJ-763MFi mobiilitulostin toimii iPhone ja iPad laitteilla, jotka ovat yhä yleisempiä sekä yrityksissä, että julkisella sektorilla. Juuri siksi yhä useammat toivovat mahdollisuutta tulostaa suoraan näistä laitteista.

Brother PJ-763MFi:lle on myönnetty Applen ”Made For iPhone/iPad” -hyväksyntä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että integroidun Bluetooth yhteyden ansiosta mobiilitulostin on helposti liitettävissä Applen tabletteihin ja älypuhelimiin.

PJ-763MFi ei ole ainoastaan iPhone ja iPad yhteensopiva, vaan toimii Bluetooth yhteydellä ja USB-kaapelilla myös Android, Windows ja Apple MacBook laitteilla.

Kestävä ja nopea
Brother tulostimen mitat ovat 255x55x30 mm, joten se vie tilaa vain saman verran kuin A4-rullapaperi.

PJ-763MFi tulostin kulkee helposti mukana läppärilaukussa tai autossa, sillä sen paino on vain 480 g (ilman akkua). Ideaali valinta mobiilikäyttöön!

Mustavalkoisena tulostava Brother PJ-763MFi tulostaa A4-arkeille 300 dpi tarkkuudella ja 8 sivun minuuttinopeudella.

Voit ladata esimerkiksi viivakoodeja sisältäviä asiakirjapohjia tulostettavaksi, sekä räätälöidä tulostimen oman käyttötarkoituksesi mukaan valitsemalla lisävarusteet laajasta Brother PocketJet lisätarvikevalikoimasta.

Saatavana mm. autoasennussarja, latureita sekä ladattava litiumioniakku, jolla voidaan tulostaa jopa 600 A4-sivua yhdellä latauksella.

Hinta ja saatavuus
Brother PJ-763MFi:n verollinen suositushinta on 1153,00 € ja se on saatavissa monilta Brother jälleenmyyjiltä.

Lisätiedot

Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa

Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi

Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Heidi Rankala, PR, 0400 780 257, heidi.rankala@brother.fi

Mobiilitulostus - Brother PJ-763MFi