1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brotherilta tarratulostin jossa on tietokoneen kaltainen näppäimistö

Brotherilta tarratulostin jossa on tietokoneen kaltainen näppäimistö

Brother PTD800W tulostaa jopa 60 mm sekunnissa - huomattavasti muita tarratulostimia nopeammin. Tarratulostimen verollinen suositushinta on 530,00 €.

Tarramerkinnästä on tullut yhä nopeampaa ja tyylikkäämpää. Brotherin lanseeraama PTD800W tarratulostin on ihanteellinen ratkaisu kiinteistönhuoltoon ja sähköalan ammattilaisten käyttöön.

Brother PTD800W on ensimmäinen markkinoilla oleva tarratulostin, jossa on kannettavan tietokoneen kaltainen näppäimistö, joka tekee tarratekstien kirjoittamisesta sujuvaa. Näppäimistöä käytetään PTD800W tarratulostimen päällä tai pöydällä tarratulostimen edessä. Näppäimistössä on taustavalaistu LCD-näyttö, josta voit esikatsella tarrasi ennen tulostusta.

LCD-näytöltä näet symbolit, logot ja kuvat ja voit helposti lisätät tulostettavalle tarralle haluamasi. Niitä voidaan lisätä tarratulostimen muistista, tietokoneestasi USB-kaapelia tai langatonta Wi-Fi -yhteyttä käyttäen tai mobiililaitteesi kuten älypuhelimesi tai tablettisi appsilla.

 

Nopeaan tarratulostukseen

PTD800W on yksi Brotherin nopeimmista tarratulostimista ja tulostaa jopa 60 mm sekunnissa. Voit tulostaa sillä jopa 36 mm leveitä tarratulosteita, sekä tulostaa kuvia ja tekstiä lähes reunattomasti, tulostuskorkeus jopa 32 mm.

Uutena toimintona PTD800W tarjoaa käänteisen tulostuksen, joka tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa tarratekstin ja pohjavärin päinvastoin, eli valkoisen tekstin mustalla pohjalla, mustaksi tekstiksi valkoisella pohjalla.

 

Mobiilikäyttöön

Brother PTD800W tarratulostin kulkee helposti liikkuvien sähkö- tai kiinteistöalalla työskentelevien ammattilaisten mukana, sillä tulostimessa on näppärä kantokahva.

Tarratulostimen muistiin voidaan tallentaa valmiita tarrapohjia käytettäväksi asiakkaan luona, työmaalla tai muualla. Kestävä ja luotettava tarratulostin toimii verkkolaitteella tai ladattavalla litiumioniakulla (lisävaruste).

 

Toimii näppärillä appseilla

Brother tarjoaa monia appseja, joilla PTD800W tarratulostinta voidaan käyttää myös älypuhelimilla tai tableteilla.

Ne sisältävät satoja useiden eri alojen käyttämiä symboleita. Tarroihin voidaan lisätä päiväys ja kellonaika, sekä tulostaa tarrat numeerisessa järjestyksessä.

Yksi Brotherin ilmaisista appseista on Mobile Cable Label Tool, joka on suunnattu liikkuville ammattilaisille, kuten sähkö- ja data-asentajille. Appsi mahdollistaa yhteyden pilvipalveluun, josta voidaan ladata monia tarramalleja ja sähköalan symboleita.

Tarrasuunnitteluun ja -tulostukseen on saatavana myös iPrint&Label -appsi, joka toimii iPhone/iPad tai Android-laitteilla. Voit luoda omat persoonalliset tarrasi myös PC- tai Mac-tietokoneellasi.

 

Laaja tarranauhavalikoima moniin eri käyttötarkoituksiin

Laminoitua Brother TZe-tarranauhaa on saatavana useina eri tarraväreinä, -tyyppeinä ja -leveyksinä. Teksti, symbolit ja logot tulostuvat kahden suojaavan PET-muovikalvon (polyesterimuovia) väliin, joten tarrasta tulee erittäin kestävä ja se kestää hankausta, nesteitä, äärilämpötiloja, kemikaaleja ja auringonvaloa.

Brotherin tuotevalikoimasta löydät myös erikoistarroja, kuten kutistesukkanauhaa, lujasti kiinnittyvää tarranauhaa, joustavaa tarranauhaa, turvatarraa sekä neonväristä tarranauhaa. Näiden lisäksi on saatavana tarranauhaa, joka on tarkoitettu erityisesti kaapeleiden ja johtojen merkintään.

 

Hinnat ja saatavuus

Brother P-touch PTD800W on saatavana jälleenmyyjiltämme.

Verollinen suositushinta 530,00 €. Brother tarjoaa laitteelle kolmen vuoden takuun.*

 

Lisätiedot
Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

  

*Laajannettu takuu edellyttää, että tarratulostin rekisteröidään sivuillamme 60 päivän sisällä ostopäivästä.

PTD800W tarratulostin tietokoneen näppäimistöllä