1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother toi markkinoille joka kodin tai toimiston tarratulostimen

Brother toi markkinoille joka kodin tai toimiston tarratulostimen

Brotherin P-touch H110 on pieni ja kätevä laite monenlaiseen merkitsemiseen niin kotona kuin toimistoissa. PT-H110:n verollinen suositushinta on 47 €. 

Kotona ja toimistossa on useita kohteita, joihin tarramerkinnät tuovat kaivattua järjestystä. Kansiot ja mapit, kaapelit ja johdot sekä lastenvaatteiden nimikointi ovat yleisimpiä käyttökohteita. Toimistoissa atk-laitteisto on helppo inventoida ja eri johdot tunnistaa toisistaan, kun ne on selkeästi merkattu. Brotherin kannettavalla PT-H110-tarratulostimella tulostat selkeät merkinnät nopeasti.

PT-H110-tarratulostimella voi tulostaa 3,5, 6, 9 ja 12 mm leveitä tarroja. Brotherin TZe-tarranauhoja löytyy kattavasti eri väreissä. Erittäin kestävät TZe-tarranauhat koostuvat kuudesta kerroksesta. Patentoidut TZe-tarranauhat on suunniteltu kestämään kulutusta, kosteutta, kuumuutta, kylmyyttä, UV-säteilyä ja kemikaaleja. 

Brotherin PT-H110 tarratulostin on kevyt (400 g), kompakti ja ergonomisesti suunniteltu. Laitteessa on kantokahva, QWERTY-näppäimistö, kolme fonttia, 10 tekstityyliä sekä yli 250 symbolia. Voit lisäksi personoida tarrasi käyttämällä jotain 15:sta eri kehysvaihtoehdoista. 

Tarratulostimessa on digitaalinen muisti, johon voidaan tallentaa 15 usein käytettyä tarraa, joten tarratulostus nopeutuu. Tulostusnopeus on 20 mm/s ja tulostustarkkuus on 180 dpi. 


PT-H110-tarratulostin on lujarakenteinen ja käyttövarma. Laitteessa in manuaalinen tarraleikkuri. Virtalähteenä voidaan käyttää 6 x AAA -paristoa tai lisävarusteena saatavaa verkkolaitetta. 

Hinta ja saatavuus
Brother PT-H110 on saatavana Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan.
Laitteen verollinen suositushinta on 47 €.

Lisätiedot
Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi  
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi 

Naisella on Brotherin PT-H110-tarratulostin kädessään