Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother toi markkinoille joka kodin tai toimiston tarratulostimen

Brother toi markkinoille joka kodin tai toimiston tarratulostimen

Brotherin P-touch H110 on pieni ja kätevä laite monenlaiseen merkitsemiseen niin kotona kuin toimistoissa. PT-H110:n verollinen suositushinta on 47 €. 

Kotona ja toimistossa on useita kohteita, joihin tarramerkinnät tuovat kaivattua järjestystä. Kansiot ja mapit, kaapelit ja johdot sekä lastenvaatteiden nimikointi ovat yleisimpiä käyttökohteita. Toimistoissa atk-laitteisto on helppo inventoida ja eri johdot tunnistaa toisistaan, kun ne on selkeästi merkattu. Brotherin kannettavalla PT-H110-tarratulostimella tulostat selkeät merkinnät nopeasti.

PT-H110-tarratulostimella voi tulostaa 3,5, 6, 9 ja 12 mm leveitä tarroja. Brotherin TZe-tarranauhoja löytyy kattavasti eri väreissä. Erittäin kestävät TZe-tarranauhat koostuvat kuudesta kerroksesta. Patentoidut TZe-tarranauhat on suunniteltu kestämään kulutusta, kosteutta, kuumuutta, kylmyyttä, UV-säteilyä ja kemikaaleja. 

Brotherin PT-H110 tarratulostin on kevyt (400 g), kompakti ja ergonomisesti suunniteltu. Laitteessa on kantokahva, QWERTY-näppäimistö, kolme fonttia, 10 tekstityyliä sekä yli 250 symbolia. Voit lisäksi personoida tarrasi käyttämällä jotain 15:sta eri kehysvaihtoehdoista. 

Tarratulostimessa on digitaalinen muisti, johon voidaan tallentaa 15 usein käytettyä tarraa, joten tarratulostus nopeutuu. Tulostusnopeus on 20 mm/s ja tulostustarkkuus on 180 dpi. 


PT-H110-tarratulostin on lujarakenteinen ja käyttövarma. Laitteessa in manuaalinen tarraleikkuri. Virtalähteenä voidaan käyttää 6 x AAA -paristoa tai lisävarusteena saatavaa verkkolaitetta. 

Hinta ja saatavuus
Brother PT-H110 on saatavana Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan.
Laitteen verollinen suositushinta on 47 €.

Lisätiedot
Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi  
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi 

PTH110 tarratulostin