1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Sähköalan tarratulostimella langaton tulostus sujuu helposti

Sähköalan tarratulostimella langaton tulostus sujuu helposti

Brotherin suurin ja edistyksellisin kannettava tarratulostin on nyt saatavilla erikoishintaan. PT-E550WVP tarratulostin on suunniteltu erityisesti sähköasentajille ja muille teollisuuden ammattilaisille. Tarratulostimessa on langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa laitteen langattoman ja turvallisen käytön älypuhelimilta, tableteilta, kannettavilta tai pöytätietokoneilta. Tuotteen alennusprosentti on 40 % tuotteen normaalihinnasta ja hintakampanja on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Tuotetta on saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä.

P-touch E550WVP on tukevarakenteinen ja kestävä ammattilaisen tarratulostin. Laitteessa on leveä näyttö ja sisäänrakennettu tarraleikkuri half-cut-toiminnolla, joka helpottaa kaapeleiden, kytkentäpaneeleiden ja muiden kohteiden merkitsemistä kestävillä ja selkeillä tarroilla.

Brotherin tarranauhavalikoima on laaja kattaen lähes kaikki käyttötarkoitukset. Esimerkiksi P-touch E550-WVP -tarratulostimella voi tulostaa 3,5−24 mm leveitä tarroja, mikä täyttää ANS/EIA/TIA-606A/B- ja UL-969-standardien vaatimukset.

Tarratulostin voidaan kytkeä pöytätietokoneeseen USB-kaapelilla. PT-E550WVP:n suurin etu on kuitenkin laitteeseen sisältyvä langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa mobiilin tarratulostamisen käyttämällä Brotherin ilmaista iPrint&Label -appsia.

Kaksi appsia helpottavat ammattilaisten työskentelyä
Brother on kehittänyt kaksi ilmaista appsia erityisesti alan ammattilaisille: Mobile Transfer Express ja Mobile Cabel Label Tool. Mobile Cable Label Tool -appsi on suunniteltu erityisesti sähköasentajille ja muille sähköalan ammattilaisille, jotka käyttävät tarratulostimia sähkö- ja telealan merkintöjen tekoon. Voit tulostaa tarroihin myös esimerkiksi yrityksesi logon. Appsiin on ladattu Cloud-pilvipalvelua hyödyntäen suuri valikoima sähköalan symboleja ja viimeisimmät tarrapohjat. Cloudista tarrat on helppo ottaa käyttöön esimerkiksi PT-E550WVP tarratulostimen langatonta verkkoa käyttäen.

Mobile Transfer Express -appsin avulla voit käyttää omia pilvipalveluihin tallentamiasi tarrapohjia tai kuvia. Samoin voit tulostaa tarroja tai kuvia myös sähköpostin liitetiedostoista.

Brotherin appsit iPrint&Label, Mobile Cable Label Tool sekä Mobile Transfer Express ovat ladattavissa ilmaiseksi Android- ja Apple iOS-mobiililaitteille Google Playsta ja Applen App Storesta.

Tarranauhoja kaikkiin käyttötarkoituksiin
Brotherilla on tarjolla laminoituja ja kestäviä P-touch TZe -tarranauhoja. Tekstit, symbolit ja logot ovat kerrostettuna kahden suojaavan PET-kerroksen välissä. Tämän menetelmän ansiosta tarranauha kestää erittäin hyvin hankausta, nesteitä, lämpötilan vaihteluja, kemikaaleja ja auringonvaloa.

Brotherilla on lisäksi valikoimassa erikoistarranauhoja, kuten kutistesukkatarroja, lujasti kiinnittyvää tarranauhaa, taipuisaa tarranauhaa, turvatarraa ja neonväristä laminoitua tarranauhaa.

P-touch E550WVP