1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Tulosta joulukoristeet ja kortit Brother Creative Centeristä

Tulosta joulukoristeet ja kortit Brother Creative Centeristä

Oletko hieman myöhässä joulukorttien kanssa tai haluaisitko luoda itse koristeita jouluksi? Brother Creative Center -sivustolta löydät monia valmiita joulukorttimalleja sekä pakettikortteja joululahjoihisi. Monia ladattavia joulukoristeita askarreltavaksi - tulosta, leikkaa ja taittele. Vaihtoehtoja on paljon ja kaikki käytettävissä ilmaiseksi.

Voit valita joulukorttisi monista eri korttityyleistä, pelkistetyistä graafisiin ja klassisiin jouluaiheisiin kuten joulukuusiin ja joulupukkeihin. Paljon räätälöitäviä korttimalleja joiden värimaailman voit itse vaihtaa, lisätä valokuvia sekä korttiisi oman persoonallisen joulutoivotuksesi ennen tulostamista. Jos sinulla on kiire, valitse jokin valmiista korttimalleista, tulosta ja lisää joulutoivotuksesi käsin. 

Brother Creative Centerissä on paljon jouluaiheista tulostettavaa - tulosta persoonalliset paikkakortit tai pidikkeet aterimille joulupöytään, jouluiset hiirifigurit tai muut joulukoristeet joulukattauksen koristeeksi - tulosta, leikkaa ja taittele. Helppoa! Valinnanvaraa on paljon, tutustu Brother Creative Center -sivustoon nyt.

Kiinnostuitko? Löydät paljon jouluaiheista materiaalia sivuilta Brother Creative Center. Hauskaa joulua!

Creative Center joulukoristeet