1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Kansainvälisen tulostuspäivän 2017 teemana ‘tulostuskokemus’

Kansainvälisen tulostuspäivän 2017 teemana ‘tulostuskokemus’

Kansainvälistä tulostuspäivää "Print day" vietetään 18.10. ja vuoden teemana on tulostuskokemus.

Laitteemme ovat monipuolisia, yhteensopivia moniin eri käyttöjärjestelmiin ja vastaavat asiakkaidemme odotuksiin. Viimeisimmän tulostustekniikan hankintahinta on edullinen ja tarjoaa käyttäjilleen todella kokonaisvaltaisen 'tulostuskokemuksen'. 

Nopean tulostuksen ja erittäin tarkan tulostusjäljen lisäksi väri- ja mustavalkolaserlaitteemme sekä mustesuihkumonitoimilaitteemme sisältävät monia tulostusratkaisuja, jotka tekevät tulostamisesta helppoa ja yksinkertaista. 

  • Mobiilitoiminnot - useita eri laitteita käyttävät työntekijät haluavat yhä useammin tulostaa ja skannata näppärästi ja tehokkaasti mobiili-, pilvi-, tulostus- ja skannausratkaisujen avulla. Laitteillamme voidaan käyttää Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint ja Google Cloud -appseja.
  • NFC-tekniikka - turvallinen tulostustekniikka yrityksille. NFC on vakiona lippulaivamalleissamme, jotka sisältävät “pull printing” -toiminnon. Käyttäjä määrittää itse pin-koodin tai käyttää henkilökorttia luottamuksellisten asiakirjojen tulostamiseen.
  • Web Connect -tekniikka - tarkoittaa sitä, että voit skannata ja tulostaa tietokonettasi avaamatta moniin eri pilvipalveluihin, kuten Google Drive, Dropbox ja OneDrive. Erittäin nopea, helppo ja tehokas tapa tiedon välittämiseen ja tallentamiseen. 
  • Suurvärikasetit - suurväri-, superväri- ja jättivärikasetit ovat saatavissa mustesuihku- ja värilaserlaitteisiimme. Ne tarjoavat kustannustehokkuutta sekä minimoivat ylläpitoon ja värikasettien vaihtamiseen kuluvan ajan. Korkealaatuinen tulostus ei tingi tulostuslaadusta. Business Smart -yritysmallistomme käyttää pigmenttivärejä, jotka tuottavat kirkkaita väritulosteita sekä selkeitä ja helppolukuisia mustavalkotulosteita. 
  • Lisäpaperikasetit - uuden värilasermallistomme paperikapasiteettia voidaan laajentaa lisäpaperikasetein. Näin tulostimesi pysyy yrityksesi kasvussa mukana eikä sinun tarvitse investoida uuteen laitteistoon työmäärän kasvaessa. Värimustesuihkulaitteidemme lisäpaperikasetit soveltuvat A4- ja A3-tulostukseen. 

 

Tutkimus ja tuotekehitys ovat keskeinen osa liiketoimintaamme. Tuotteidemme käyttäjä on tuotemallistojemme suunnittelun keskiössä jotta laitteidemme käyttökokemus on asiakkaallemme positiivinen.

Mies poimii värikästä tulostetta Brother-värilasertulostimesta