Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tietoa Brotherista
 3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
 4. 2017
 5. Appsipäivitys tuo lisää tarratulostustoimintoja

Appsipäivitys tuo lisää tarratulostustoimintoja

Suosittu iPrint&Label appsi on hiljattain päivitetty ja tarrojen luominen älypuhelimilla ja tableteilla on nyt entistäkin helpompaa. 

Ilmainen appsi on saatavana koko Euroopassa ja 5.0 versio sisältää paljon uutta:

Tarrat voidaan nyt luoda tietokoneella P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelmaa käyttäen ja lähettää sähköpostitse mobiiliappsilla tulostettavaksi, tallennettavaksi tai muokattavaksi. Uusi toiminto tukee työn joustavuutta, kun työntekijät voivat käyttää tarratulostukseen tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia. 

iPrint&Label appsin 5 version sisältö:

 • Mahdollisuus lisätä kehyksiä ja viivoja, sekä siirtää sisältöä drag&drop-toiminnolla, muuttaa kokoa ja pyörittää. Nämä ominaisuudet olivat aiemmin käytettävissä vain tietokoneella.
 • Satoja symboleita ja clipart-kuvia.
 • Mahdollisuus lisätä kuvia, valokuvia ja logoja.
 • Tulostaa viivakooditarroja (tukee QR- ja 2D-viivakoodeja).
 • Päiväyksen/kellonajan lisäys, joka päivittyy automaattisesti sen mukaan milloin tarra tulostetaan. Mahdollisuus tulostaa myös tuleva päivämäärä/kellonaika “käytettävä ennen” tai “hävitä/tuhoa ennen” -merkintään.
 • Ulkoasu on modernimpi ja helpompi käyttää. Valmiit aiemmin käytetyt tarrapohjat löytyvät yhdellä klikkauksella, joten niitä on tarvittaessa helppo muokata.
 • Tulostaa laitteesi sisältämiä yhteystietoja (nimi, puhelinnumero ja osoite).

QL-810W ja QL-820NWB etikettitulostimilla luot kaksivärisiä punamustia tarratulosteita, jotka herättävät huomion.

Appsi toimii PT-P900W ja PT-P950NW tarratulostimissa, jotka tarjoavat monipuolista tarramerkintää toimistoihin, vähittäismyyntiin, ravintola-alalle, terveydenhuoltoon ja kiinteistöhuoltoon.

Muita vaihtoehtoja ovat QL-710W, QL-720NW ja PT-P750W työpöytäkäyttöön, PT-300BT “CUBE” (jossa on myös Bluetooth-yhteys) kotikäyttöön sekä PT-E550WVP joka on suunnattu sähköalan ammattilaisille.

“iPrint&Label appsi on erittäin suosittu ja toimii useilla eri laitteilla. Versio 5 vastaa entistä paremmin käyttäjien vaatimuksiin ja mahdollistaa yksilöllisten ja huomiota herättävien tarrasisältöjen luomisen," kertoo Sami Kivelä, Brother Finlandin tuotepäällikkö. 

Lataa Brother iPrint&Label appsi:


iTunes: Iphonelle ja muille Applen laitteille

Google Play: Android-laitteille

 

* Brotherin iPrint&Label versio 5.0 edellyttää iOS 9 tai uudempaa, tai Android versio 4.4 tai uudempaa.