1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherin värilasertulostimet ovat erittäin luotettavia

Brotherin värilasertulostimet ovat erittäin luotetttavia

Maailmanlaajuisesti tunnettu riippumaton testauslaitos Buyers Lab (BLI) antoi Brotherin värilasermalleille erinomaiset arviot testattuaan niiden käyttöarvon, kuvanlaadun, käytettävyyden, toiminnot, nopeuden ja luotettavuuden.


Monitoimilaitteet MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW ja tulostimet HL-L8360CDW ja HL-L9310CDW saivat arvosanan 'erittäin suositeltava', ja mallit DCP-L8410CDW ja HL-L8260CDW saivat arvosanan 'suositeltava'. 

BLI:n suosituksen saavuttaminen on alalla arvostettu tunnustus ja sen saavuttaminen on vaativaa. Ammattitaitoiset analyytikot testaavat laitteita kahden kuukauden ajan perusteellisesti.

80000 sivun kestotestin aikana ei havaittu paperinsyöttöhäiriötä yhdessäkään laitteessa. Testin päätyttyä laitteita ei myöskään tarvinnut huoltaa, joten malliston luotettavuus määriteltiin erinomaiseksi.

Testaajat luettelivat laitteiden hyviä puolia:
•    Laitteet toimivat luotettavasti ja päivittäinen ylläpito on yksinkertaista
•    Hyvät toiminnot
•    Tulostaa myös useista pilvipalveluista Brotherin Web Connect -tekniikalla
•    Tulostaa myös tableteista ja älypuhelimista, monitoimilaitteilla voi myös skannata mobiililaitteisiin.

Sami Kivelä, tuotepäällikkö Brother Finlandista, sanoo: “Olemme erittäin otettuja siitä että värilasermallistomme sai arvosanan 'erittäin suositeltava' tai 'suositeltava' BLI:ltä, joka on tunnettu alalla vaativana arvioijana.

“Mallisto on suunnattu auttamaan ja tehostamaan työskentelyä pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Vaativan testin jälkeen saamamme palaute vahvistaa että mallistomme on erinomainen valinta nykyaikaiseen toimistoon.”

“Koska kaikki mallit on todettu erinomaisiksi, asiakkaamme voivat luottaa laitteisiinsa.”

Aiemmin tulostinmallille HL-L9310CDW on jo myönnetty BLI Summer Pick Award 2017 -kunniamaininta erinomaisena väritulostimena pienille ja keskisuurille yrityksille.Lisätiedot:

Sami Kivelä, Tuotepäällikkö
sami.kivela(at)brother.fi
0500 429 094

 

Buyers Lab antoi erinomaiset arviot Brotherin värilasermallistolle