1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherille myönnettiin Buyers Lab- ja EOPA-palkintoja

Brotherille myönnettiin Buyers Lab- ja EOPA-palkintoja

Brotherin uusin mustavalkolasermallisto on voittanut Buyers Laboratory (BLI) myöntämän arvostetun Vuoden mallisto -palkinnon. Tämän lisäksi maailman ensimmäinen kaksivärisenä tulostava QL-800-etikettitulostinmallisto palkittiin Vuoden innovaatio -palkinnolla. Palkinnon myönsi EOPA (European Office Products Awards).

 

Buyers Laboratory (BLI) myönsi Brotherille Vuoden mallisto -palkinnon

 

BLI:n Vuoden mallisto -palkinto myönnettiiin tänä vuonna mallistolle, joka kattaa sekä mustavalkolasertulostimet että -monitoimilaitteet. Mallisto koostuu kaikkiaan 16 mallista, joista 10 on käynyt läpi tarkat testit saadakseen Highly Recommended -suosituksen ja luotettavuussertifikaatin.

 

Brotherin palkittu mallisto lanseerattiin vuonna 2016. Mallisto on suunniteltu vastaamaan erityisesti suurten yritysten tulostusvaatimuksiin. Tulostimilla voidaan tulostaa keskimäärin 10 000 sivua kuukaudessa ja jopa 50 sivua minuutissa.

 

Isobritannialaisen testilaboratorion myöntämää Pick Award -palkintoa on erittäin vaikea saada, sillä tuotteet käydään läpi kuukauden mittaisessa testissä. Vain kaikkein kestävimmät ja luotettavimmat laitteet läpäisevät testit. Tästä syystä on erityisen merkittävää, että koko Brotherin mallisto pärjäsi tiukoissa testeissä.

 

Pick Awardia pidetään yhtenä alan vaikeimmin saavutettavana palkintona. Tänä vuonna seitsemälle Brotherin tuotteelle myönnettiin Pick Award 2017 -palkinto. Palkittuja tuotteita olivat esimerkiksi keskisuurille työryhmille suunnattu HL-L6300DW mustavalkolasertulostin sekä pienille yrityksille suunnatut MFC-L2700DW ja MFC-L2740DW mustavalkolasermonitoimitulostimet.

 

European Office Products Awards (EOPA) myönsi QL-800-mallistolle Vuoden innovaatio -palkinnon
 

Brotherin palkittu QL-800-etikettitulostinmallisto tulostaa ensimmäisenä maailmassa kaksivärisiä punamustia etikettejä*. EOPA palkitsi QL-800-malliston arvostetulla Vuoden innovaatio -palkinnolla. Kaksivärisesti tulostava etikettitulostinmallisto lanseerattiin helmikuussa Suomen markkinoilla. *Kaksivärisesti tulostaminen edellyttää DK-22251-rullatarraa.

 

Innovatiivinen mallisto tarjoaa kolme selkeää etua. Voit tulostaa DK-22251 -rullatarraa käyttäen punamustana, käyttää jatkuvaa rullatarraa ja tulostaa jopa metrin mittaisia tarroja, sekä tulostaa etikettisi langattomasti suoraan mobiililaitteestasi (mallit QL-810W ja QL-820NWB).

 

Tämän lisäksi Brother sijoittui korkealle EOPAn Marketing Initiative -kategoriassa. Brotherin kampanja “It’s less work with wireless” (vaivattomammin langattomasti) edusti QL-etikettitulostimia ja P-touch tarratulostimia.

 

EOPA on jakanut arvostettuja palkintoja jo 16 vuoden ajan. Tänä vuonna palkintoraadin arvosteltavana oli 200 tuotetta ja kampanjaa. 

 

Palkinnot ilahduttavat Brotherin toimistoja. Palkinnot ovat tärkeitä paitsi Brotherin brändille myös Euroopan maakonttoreille. Brother Finlandin myyntipäällikkö Tom Forssell näkee palkinnot suuremmassa mittakaavassa osoituksena siitä, että asioita on tehty oikein.

 

“Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme vastaamaan heidän vaatimuksiinsa. Toimimme läheisessä vuorovaikutuksessa jälleenmyyjiemme ja asiakkaidemme kanssa, sillä he käyttävät laitteitamme ja heidän palautteensa on meille ensiarvoisen tärkeää. Myönnetyt palkinnot ovat osoitus siitä, että olemme onnistuneet tässä", jatkaa Tom Forssell.

 

Lisätiedot
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Buyers Laboratoryn (BLI) Vuoden mallisto -palkinto