1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherilta kuusi uutta monitoimitulostinta toimistoihin

Brotherilta kuusi uutta monitoimitulostinta toimistoihin

 

Brotherin uuden Business Smart -malliston mustesuihkulaitteet on suunniteltu vastaamaan pienten yritysten sekä kiireisten työryhmien päivittäisiin käyttövaatimuksiin.

 

Suomi on täynnä pieniä yrityksiä, jotka uutta tulostinta hankkiessaan painottavat edullista hankintahintaa, korkeaa laatua ja toimintavarmuutta. Uusi mallistomme on luotu juuri näille yrityksille. 

 

Uuden mallistomme tulostimet ovat markkinoidemme käyttäjäystävällisimpiä ja ympäristöystävällisimpiä laitteita ja juuri näistä ominaisuuksista Brother-laitteet tunnetaan.

 

Brotherin vahva markkina-asema vahvistuu entisestään kuudella uudella Business Smart monitoimitulostimella. Uudet tulostimet käyttävät mustesuihkutekniikkaa ja selvittävät helposti sekä pienten yritysten ruuhkahuiput, että vastaavat suurten yritysten työryhmien vaatimuksiin.  

 

Tulostuskoko jopa A3

Brotherin uusi Business Smart -mustesuihkumallisto vastaa ammattikäyttäjien odotuksiin. 

 

Uutuuksilla voidaan tulostaa A3-koossa, jota monet toimistot käyttävät esitteiden, suurten valokuvien ja excel-taulukoiden tulostamiseen, jotta ne ovat helppolukuisempia. Business Smart -malliston tulostimissa on vakiona 250 arkin paperikasetti joka riittää suuriinkin tulostustöihin.  

 

Kaikki uudet Business Smart -tulostimet sisältävät sekä langattoman että kiinteän verkkoliitännän. Ne tarjoavat tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksitoiminnot, joita on helppo käyttää. Tämän lisäksi ensimmäinen tuloste on valmis vain kuudessa sekunnissa. Voit siis unohtaa tulosteiden odottelun.

 

Ammattilaiset odottavat tulostimensa toimivan saumattomasti älypuhelimilla ja internetin pilvipalveluissa. Eli pitää pystyä tulostamaan oli toimisto missäpäin maailmaa tahansa.

 

Brotherin uusilla mustesuihkumonitoimilaitteilla voit ladata ja hakea asiakirjoja suosituista pilvipalveluista, kuten Google Drive™, Microsoft OneDrive®, Dropbox tai Evernote®.

 

Tämän lisäksi Brotherin Business Smart -tulostimilla voidaan tulostaa langattomasti älypuhelimista, tableteista, läppäreistä ja pöytätietokoneista Wi-Fi Direct™-toiminnolla - reititintä ei tarvita. Ainut edellytys on, että laitteet tukevat langatonta verkkoa.

 

Uudet monitoimilaitteet vastaavat käyttäjien vaatimuksiin

Brother Business Smart -malliston tulostimet ovat toiminnoiltaan ja ominaisuuksiltaan hieman erilaisia, koska myös käyttäjät ovat erilaisia.

 

Brother MFC-J5330DW tulostaa 22 mustavalko- ja 20 värikuvaa minuutissa. Toiminnot löytyvät helposti 6,8 cm leveältä LCD-kosketusnäytöltä.

 

MFC-J5730DW sisältää samat toiminnot kuin MFC-J5330DW, sekä lisäksi automaattisen 2-puolisen kopioinnin, -skannauksen ja -faksauksen. Tässä tulostimessa on 9,3 cm leveä LCD-kosketusnäyttö. 

 

MFC-J5930DW on ideaali yrityksille, jotka edellyttävät yhteensopivuutta olemassa oleviin IT-järjestemiin. Tulostimessa on automaattinen paperinloppumisen tunnistin, sekä NFC-yhteys, jolla voit tulostaa suoraan älypuhelimestasi ilman langatonta verkkoyhteyttä (Wi-Fi).  

 

Seuraavat kolme monitoimitulostinta on suunniteltu ammattilaisille, jotka käyttävät työssään suuria arkkeja - yleisimmin A3-kokoa:

 

Brother MFC-J6530DW tarjoaa muiden toimintojen lisäksi automaattisen 2-puolisen A3-tulostuksen sekä 50 arkin automaattisen dokumentinsyöttölaitteen. 

 

MFC-J6930DW sisältää NFC-yhteyden, 250 arkin lisäpaperikasetin sekä automaattisen 2-puolisen A3-tulostuksen, -skannauksen, -kopioinnin ja -faksauksen.

 

Malliston lippulaivalla, MFC-J6935DW tulostimella voidaan tulostaa PDF-tiedostoja suoraan muistitikulta sen molemmissa paperikaseteissa on automaattinen paperinloppumisen tunnistin.

         

Hinnat ja saatavuus

Brotherin uudet Business Smart -mustesuihkutulostimet ovat saatavissa Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan.

 

Lisätiedot
Brother Finland, Brother Bordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Brotherin Business Smart -mallisto vastaa vaatimuksiisi