1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Mustana ja punaisena tulostavat etikettitulostimet

2-värisenä tulostavat etikettitulostimet

Brotherin uusi QL800-etikettitulostinmallisto käyttää ainutlaatuista lämpösiirtotekniikkaa, joka mahdollistaa tarratulostuksen sekä mustana että punaisena. Lämpösiirtotekniikan ansiosta väriaineita ei tarvita, vaan erikoispaperiin tulostetaan eri lämpötilalla joko punaista tai mustaa. Huomiota herättävät ja erottuvat tarrat sopivat käytettäväksi esimerkiksi toimistoihin, varastoihin ja postitukseen sekä kulunhallintaan. Malliston verolliset suositushinnat alkaen 146,00 €.

Etikettitulostimet ovat monissa toimistoissa erottamaton osa sujuvaa arkea, sillä selkeästi merkityt pakkaukset, mapit ja hyllytarrat auttavat järjestyksen pidossa.

Brother on yksi johtavista tarratulostusratkaisujen toimittajista. Siksi ei ole yllätys, että juuri Brother lanseeraa nyt ensimmäisenä maailmassa lämpösiirtotekniikkaa hyödyntävän etikettitulostinmalliston, joka tulostaa mustan lisäksi myös punaista. QL800-etikettitulostinmallisto tarjoaa siten uudenlaisia mahdollisuuksia erottuvien tarramerkintöjen luomiseen.

Punaista tekstiä sisältävien tarrojen käyttökohteita voivat olla esimerkiksi varoitustarrat, vierailijakortit, tilapäiset opasteet sisätiloihin sekä tarjoukset (tuotetiedot ja hintalaput).

Valittavana kolme mallia
Brotherin uudet QL-etikettitulostimet käyttävät uudenlaista lämpösiirtotekniikkaa hyödyntävää paperia. Laitteiden tekniikka ja ohjelmisto on suunniteltu siten, että tulostuspää tulostaa mustaa ja punaista - täysin ilman väriaineita.

Tyylikkään ja modernin QL800-etikettitulostinmalliston laitteet ovat kooltaan pieniä ja edullisia.

Brother QL800 on uuden malliston pienin ja edullisin laite, joka sisältää USB-liitännän, integroidun tarraleikkurin sekä tarrasuunnitteluohjelmiston. QL800 tulostaa 148 mm sekunnissa tai noin 92 tarraa minuutissa.

Langaton Brother QL810W sisältää myös AirPrint -tuen. QL810W tulostaa 176 mm sekunnissa tai noin 110 vakio-osoitetarraa minuutissa.

Lippulaivamalli QL820NWB:ssa on langaton ja kiinteä verkkoliitäntä, USB-liitäntä, Applen AirPrint-tuki sekä lisäksi Bluetooh-yhteys. Bluetooth-liitännän ansiosta etikettitulostinta voi käyttää ilman tietokonetta. QL820NWB:ssa on myös suuri taustavalaistu LCD-näyttö, joka tekee laitteen käytön ja persoonallisten tarrojen luomisen helpoksi. 

Lukuisia käyttökohteita - vain mielikuvitus on rajana
 Brother QL800-malliston laitteet ovat helppokäyttöisiä. Langattomat QL810W ja QL820NWB ovat täysin mobiileja, sillä niiden virtalähteenä voidaan käyttää lisävarusteena hankittavaa litiumioniakkua. Nämä mallit sopivat erityisesti käytettäväksi suuriin varastoihin, kauppoihin ja isoihin toimistoihin.

Punaisena ja mustana tulostavat QL800-malliston etikettitulostimet sopivat moneen käöyttöön, nin kotona kuin työpaikalla. Toimistoissa suosittuja käyttökohteita ovat esimerkiksi tärkeiden kansioiden merkitseminen, tilapäisten opasteiden laatiminen tai huoneiden nimeäminen. Tämän lisäksi vierailijakorttien tulostaminen sujuu helposti kaikilla QL800-laitteilla. Varastoissa voit luoda kätevästi mm. osoitetarroja, ohjeita pakettien käsittelyyn (särkyvää), hyllymerkintöjä ja inventointimerkintöjä.

Hinnat ja saatavuus
Brotherin QL800-malliston etikettitulostimia on saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan.

QL800 etikettitulostimen suositushinta on 146,00 € sis. alv. 24 %.
QL810W etikettitulostimen suositushinta on 219,00 € sis. alv. 24 %.
QL820NWB etikettitulostimen suositushinta on 270,00 € sis. alv. 24 %.

Lisätiedot

Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

2-värisenä tulostava etikettitulostinmallisto