1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Katsaus Brotherin 110-vuotiseen historiaan – katsaus tulevaisuuteen

Katsaus Brotherin 110-vuotiseen historiaan – katsaus tulevaisuuteen

Juhlimme tänä vuonna Brotherilla 110-vuotiasta historiaamme, joten on hyvä hetki katsoa taustapeiliin. Kuluneissa vuosikymmenissä näkyvät arkielämämme muutokset, Brotherin pitkät perinteet, mutta toisaalta yhä uudelleen ja uudelleen kehittyvän teknologian hyödyntäminen. Tällä toimialalla oltava etukenossa uuden kehittämisessä ja tartuttava esimerkiksi tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Brother aloitti toimintansa Nagoyassa, Japanissa vuonna 1908 korjaamalla ompelukoneita. Tänään olemme ylpeitä monipuolisesta tuotevalikoimastamme, tulostimista ja monitoimilaitteista. Katso tuotteiden aikajanatäältä.

Muutoksen ymmärtäminen on välttämätöntä ja rakennamme jälleen uutta vaihetta innolla, kuten esimerkiksi tulostinbisneksen vaiheittaista siirtymistä palveluksi. Tulostuksenhallintapalvelu on jo tätä päivää ja saamme jatkuvasti hyvää palautetta siihen siirtyneiltä asiakkailtamme.

Brother Industries Ltd: n toimitusjohtajaToshikazu Koikeon sanonut 110-vuotisjuhlavuodesta seuraavasti "Siitä lähtien kun aloitimme vuonna 1908 ompelukoneiden korjauspalveluiden tarjoamisen, olemme luoneet lukemattomia tuotteita, joissa yrityksemme At your side -eetos toteutuu. At your side tarkoittaa, että asetamme asiakkaiden tarpeet aina edelle. Haluamme ymmärtää mitä asiakkaittemme haasteet ovat, jotta voimme auttaa heitä omassa arjessaan kehittämällä asiakkaille tarpeellisia tuotteita ja palveluita.

Olemme koostaneet historiaamme aikajanalle juhlavuoden kunniaksi. Tämä on mielenkiintoinen katsaus tekniikan historiaan ja Brotherin monitoimialaiseen valikoimaan http://www.brother110th.com/en/

 

Jos eilispäivän tekniikka selittää tämän päivän tilannetta, voisiko se ennustaa tulevaakin?

Katsaus Brotherin 110-vuotiseen historiaan – katsaus tulevaisuuteen